Напишете дума/думи за търсене

Григор №1 в социалните мрежи

Григор Димитров отпадна още на старта на турнира “Мастърс 1000” в Маями, но въпреки това е №1 в социалните мрежи в последните няколко седмици.

Поне така смятат в един от специализираните за тенис сайтове.

Българинът загуби на корта, но продължава да побеждава в Twitter. Той явно никога не губи прекрасното си чувство за хумор, което май се превърна в негова запазена марка. Ето защо никак не е изненадващо, че има много фенове и в Швейцария, въпреки че тази държава има суперзвезди като Роджър Федерер и Стан Вавринка. За тях сега обаче няма да говорим. Темата е винаги общителният Димитров. Той изобщо не се поколеба да позира с огромен антивибратор във формата на буквата W, лого на спонсора му за ракети Wilson, със закачлив коментар, че би искал да е победител.

13-ият в световната ранглиста определено намери отново добрата си форма и направи много силен старт на годината. Явно отново се обичат с избрания от него спорт, а не само с жените, с които има връзка - Мария Шарапова, Никол Шерцингер, пише в коментара.

Швейцарци пък обясниха защо са направили подарък на Димитров (плик с шоколадови бонбони) и пожелание за победи с изключение в мачовете с тенисисти от тази страна.

“Такъв е нашият хумор, но е много положителен. Късмет в останалата част от сезона”, е обяснението.

Ветерани и бивши национали на България за купа “Дейвис” ще играят в поредното издание на турнира “Амбинор къп”, с който вече по традиция се открива сезонът на червени кортове. Илия Кушев е състезател на “Левски” (мачовете са другата седмици в този клуб), а Ивайло Трайков е сред основателите на “ЦСКА - Завинаги”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X