Напишете дума/думи за търсене

Под леглото - отлично място за съхранение (галерия)

Шкафове, рафтове, голям гардероб, дрешник. Дори и да ги имаме у дома, е твърде възможно в точно определено помещение мястото да не ни достига. Пък и често ни се иска най-необходимото да е винаги под ръка, особено когато става дума за спалнята или детската стая. И едно от доста практичните решения е използването на пространството под леглото.

Затова ако купувате ново или правите ремонт и сменяте старото, помислете дали някоя от следващите идеи няма да ви е от полза. Обикновено най-удобният начин за съхранение са кутиите - картонени, сламени и т.н. Затова при избор на легло преценете добре къде ще ги напъхате. Ще бъдете безкрайно улеснени, ако те са с еднаква форма и големина. И ако са прекалено много, бихте могли да ги обозначите с малки цифри, картинки, изобщо с нещо, което хем ще е от полза за разпознаване на съдържанието, хем ще е красиво. Въпросните ниши под кревата може да играят ролята също на рафтове за дрехи, книги или други вещи.

Ако решите леглото да е на платформа, тогава нишата в нея се превръща в прекрасно място за обособяването на малки шкафове, даже с рафтове. Начинът на отваряне е изцяло по собствено желание, като удачни са също и чекмеджетата на колела.

А дали всъщност не би могло второ легло да се побира под горното и денем да бъде прибирано в името на мястото?

Спомняте ли си, че в повечето миниатюрни квартири пространството е усвоено най-добре, като леглото е повдигнато близо до тавана? Всъщност това може да бъде и само дизайнерско решение, ако търсите нестандартност, особено за детска стая. Тогава не само мястото отдолу дава опции за съхранение, а даже и стълбичките към леглото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X