Напишете дума/думи за търсене

Quickgel най-сетне в България

Това е факт, те вече са в България! Трайните лакове за нокти Quickgel® Soak-Off Gel Polish са в съзвучие с желанията на всяка модерна жена за перфектен и неповторим маникюр.

Гръцката компания Quickgel®, която завладя европейските пазари, ви предоставя най-бързия, лесен, траен, блестящ и безупречен маникюр, който гарантира 25 дни кристален блясък.

След повече от десет години постоянни инвестиции в научноизследователската и развойна дейност, Quickgel® създаде пълна гама от продукти за маникюр, които не съдържат разтворители, бисфенол А, дибутилфталат, толуен и формалдехид. Лаковете за нокти Quickgel® са създадени от професионалисти не само за маникюристи, но и за всички дами, които желаят да изразят своето настроение и стил. Всеки продукт от линията има две амбициозни цели: безупречно качество и изключителен дизайн. В резултат на това всички те са признати от водещите професионалисти в индустрията.

Quickgel® предлага на достъпна цена огромно разнообразие от цветове, отразяващи най-новите модни аспекти. В палитрата на Quickgel® преобладават повече от 200 цвята. Специалистите на компанията непрекъснато се трудят над създаването на нови оттенъци в зависимост от тенденциите на пазара. Те са в състояние да удовлетворят потребностите дори на най-претенциозните професионални маникюристи. Quickgel® Soak-Off Gel Polish е интегрирана формула на траен лак. За създаването му е използвана патентована технология, състояща се от 3 основни части:

1. Base Coat

2. Soak-Off Gel Polish Color

3. Top Coat за дълготрайност и блясък

Лакът за ноктиQuickgel® Soak-Off Gel Polish се полимеризира за 2 минути под UV лампа, а в устройство Led - High Power Quickled 9W - само за 30 секунди. И в двата случая несравнимият гланц е на лице. Quickgel® ви предлагаме най-бързия, качествен, дълготраен и впечатляващ маникюр!

Можете да откриете уникалната колекция от продукти Quickgel® и изключителни предложения в електронния магазин www.quickgel.bg и редица магазини за козметика.

X