Напишете дума/думи за търсене

„Спа Креатив” диктува модата в обзавеждането на спа и уелнес центрове

Спа, уелнес и бюти центрове, басейни и аквапаркове – те трябва да носят удоволствие, здраве и релакс. Трябва да са уютни, сигурни и изработени с качествени материали, да бъдат наслада за сетивата. Това е цел на творческия екип в „Спа Креатив“. Компанията преобръща масовата представа за СПА център у нас, създава архитектурни шедьоври, които набират все по-голяма популярност не само в България. В концепцията на архитектурната фирма, водещо място заема хармонията между природата и човека, в комбинация с най-модерните технологии и различният поглед върху дизайна. „Спа Креатив“ изгражда първите в страната „солни стаи“, които чрез халогенератор разпръскват частици алпийска сол. Компанията е единствена унас, предлагаща изграждането и сертифицирането на солни стаи. Лечебният им, безопасен и възстановяващ ефект ги прави търсени на всяка възраст. Те са тотален хит в Европа. Причината: мощно повишават имунитета и влияят на над 20 вида дихателни, ставни, кожни и хронични заболявания.

За екипа на компанията е важно обаче непрекъснато развитие и обогатяване на услугите с качествени и нови материали и стилови решения. „Искаме да предложим на клиента, гъвкави решения в изработване на проекта – от идейната концепция до готово за експлоатация съоръжение. Трябва да сме креативни, практични, да спестяваме време и пари на клиентите си. Залагаме на най-новите тенденции в изграждането и обзавеждането и продукт, от който да е доволен, както клиента, така и крайният потребител на услугата“, обясняват от „Спа креатив“.

Архитектурната фирма се развива динамично, държи на професионалните си консултанти, които надграждат наученото с участия в престижните световни форуми. „Спа креатив“ обаче продължава да държи на основните си правила – индивидуален подход към клиента, естествени материали, ръчна изработка. Така творческият екип създава истински шедьоври в интериорния дизайн и налага нови стандарти в обзавеждането на СПА и Уелнес центрове.

Иновативен уелнес продукт ,който се предлага на българският пазар е оборудването на флоат кабина с MgSO4 .Флоат кабината с MgSO4 помага за мускулни и костни проблеми, стрес,депресия, проблеми със съня и изтощението.

Фирмата обхваща целия цикъл от дейности, свързани с изграждане на SPA, WELLNESS и BEAUTY центрове, басейни, аквапаркове и разнообразни водни съоръжения. Най-търсени вече трета поредна година обаче продължават да бъдат солните стаи. Това е причината в единствения лицензиран и изготвен от „Спа креатив“ Център за релакс в Бургас със солни стаи да пристигат стотици клиенти, сред които и чужденци.

Компанията е представител за България и на чешкия гигант "NIVEKO", произвеждащ ново поколение басейни от “POLYSTONE”. За ценители и познавачи "NIVEKO" е доказателство за индивидуалност и качество.

Басейните се произвеждат чрез заваръчна технология на немски плочи от POLYSTONE. които съдържат защитни елементи срещу отрицателните влияния на UV лъчи и въздействието на химикалите за дезинфекция на басейни и са с 10 годишна гаранция. Специалният дизайн осигурява висока устойчивост на формата и дълъг живот на целия басейн

В „СПА КРЕАТИВ” ООД работи с утвърдени производители и доставчици на материали от цял свят. Вижте повече на www.spacreative.bg или на адрес Бургас, ж.к. „Лазур” 107, тел. 0895/50 30 57(55)

X