Напишете дума/думи за търсене

Жената на Волен Сидеров играе ендокринолог

Ролята и? е епизодична, но има потенциал да бъде развита, казва продуцентът Евтим Милошев. СНИМКА: АРХИВ

Деница Гаджева - жената на Волен Сидеров, от която е и неговият син, се появи в медицинския сериал на Нова тв. Тя влезе в образа на лекар ендокринолог, след като лично продуцентът на “Откраднат живот” Евтим Милошев я покани да се включи в актьорския състав.

Появата на Гаджева в сериала беше в епизода, който Нова тв излъчи в сряда. Тя застана пред камерата преди около месец, но появата ѝ е съвсем епизодична - участва в една серия.

“Поканих я, защото е интересно лице, а се оказа и много артистична”, обясни продуцентът Милошев. Дори я попитал дали иска да е пациент, или доктор. “Предпочитам доктор”, отвърнала Гаджева.

Един снимачен ден бил достатъчен на любимата жена на лидера на “Атака”, за да се превъплъти в ролята си. “Образът ѝ обаче има потенциал да се развие”, каза Милошев и така намекна, че тя може да бъде поканена и за следващия сезон на “Откраднат живот”. Снимките на сегашния вече завършиха.

На снимачната площадка Деница пристигнала сама - без детето и мъжа си. Ролята на лекарката не била писана специално за нея, а вече съществувала в сценария.

“Чудесно се справи, а и играта пред камера очевидно ѝ достави удоволствие”, каза Милошев.

В третия сезон на сериала се появиха много гост звезди. Сред тях бяха Димитър Рачков и синът му Димитър Рачков-младши, Цветан Алексиев - синът на Стоян Алексиев, Мариана Станишева, Кака Лара.

На 26 май Нова тв ще излъчи финалния епизод от третия сезон. В него ще предстои голямата развръзка за един от главните герои, обясниха от телевизията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X