Напишете дума/думи за търсене

Странни първи дами: мъж, забрадена жена и баба

Първите дами в кралския дворец Лакен в Брюксел. На първия ред от ляво на дясно са Брижит Макрон от Франция, Емине Ердоган от Турция, Мелания Тръмп от САЩ, белгийската кралица Матилда, Ингрид Шулеруд-Столтенберг от Норвегия - съпруга на шефа на НАТО, Десислава Радева и Амели Дербодренгиен от Белгия. На втория ред са Готие Дестене от Люксембург, Мойка Стропник от Словения и Тора Маргрет Балдвинсдотир от Исландия. СНИМКИ: РОЙТЕРС

“Днес беше един много особен ден. Срещнах се с най-популярните първи дами и видях страхотни красоти, особено в оранжериите на кралица Матилда”, написа Десислава Радева във Facebook. Първата ни дама придружаваше в Брюксел президента Румен Радев на срещата на НАТО. Тя посети с Мелания Тръмп, Брижит Макрон и останалите първи дами музея на художника Рене Магрит и се срещна с белгийската кралица Матилда. Сред първите дами беше и един мъж - Готие Дестене, който е омъжен за премиера на Люксембург Ксавие Бетел.

Нашата първа дама извисява фигура над всички, но първите дами са, меко казано, странни - единия си е видимо чист мъж и е неясна неговата роля в брака му с люксембургския премиер, Емине Ердоган е спретната в османски стил, където не можеш да зърнеш дори сантиметър плът, и обратното - доста слабата Брижит Макрон се е докарала като фенка на концерт на “Дийп Пърпъл” с минижуп, под който ѝ висят месата около коленете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X