Напишете дума/думи за търсене

Как да изберем ефективен продукт срещу кожни проблеми

Поне три са правилата, които трябва да спазим, когато сред многобройните продукти на пазара търсим този, който ефективно да реши нашия кожен проблем.

Първо - ако ще третираме кожата с козметика, тя да е позната и на медицинските специалисти и те да дадат положително мнение. Второ – да се ориентираме към известен и утвърден производител. Най-добре такъв, чиито продукти вече познавате и сте сигурни в ефикасността им. Трето – да търсим удобство при употребата, приложение, съобразено с напрегнатото ежедневие и начина ни на живот.

Природният продукт ДжинДжира Актив от дермокозметичната серия ДжинДжира на фирма БОРОЛА покрива тези изисквания и смятаме, че всяко семейство трябва да зареди домашната си аптечка с него. Защо?

ДжинДжира Актив ще ни е нужен всеки път, когато имаме кожен проблем - подсичане при бебета и възрастни, наранявания, одрасквания, изгаряне - слънчево или битово. Следват декубиталните и венозните язви, възпаления при алергии, ухапване от насекоми.

Вариантите за проблем са много, а всекидневието винаги ни изненадва с още някой. Но при всички случаи близостта на ДжинДжира Актив в аптечката у дома носи спокойствие, дава гаранции, че сме взели навременни ефикасни мерки и много често ни предпазва от посещение на лекарските кабинети, вследствие на по-нататъшни усложнения.

Джин Джира Актив е пръв избор за чувствителна кожа. Има мигновено успокояващо действие, намалява сърбежа, също така предпазва от кожна инфекция и възпаление. Съдържа цинков оксид 10% - традиционно дерматологично средство, одобрено от Европейския съюз и от FDA, екстракт от Лайка, екстракт от Невен, хидратанти и емолиенти. Цинковият оксид създава защитен филм, който предпазва кожата от въздействието на неблагоприятни външни фактори. Той се използва и като физичен ултравиолетов филтър в слънцезащитната козметика за деца и възрастни, като предпазва кожата, отразявайки вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Екстрактът от невен защитава кожата от раздразнение и предотвратява нейното стареене. Екстрактът от лайка омекотява и тонизира кожата, поддържа я в добро състояние. Хидратантите и емолиентите имитират естествената водно-липидна мантия, като омекотяват и овлажняват кожата и подобряват нейната еластичност. Те взаимно се допълват и засилват ефекта на активните съставки. ДжинДжира Актив успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата.

ДжинДжира Актив притежава мощен противовъзпалителен, антимикробен, болкоуспокояващ, противосърбежен и регенериращ ефект. ДжинДжира Актив e средство на избор за детската възраст и когато се налага продължителна употреба и когато локализацията на кожните лезии е в нежни участъци - гънки, лице, ръце и т.н. Той е природна алтернатива на локалните антибиотици и кортикостероиди.

ДжинДжира Актив е произведен в модерна козметична форма – специална емулсия във вид на спрей. Прилага се при деца и възрастни 3 пъти дневно. Кожният участък се напръсква равномерно, при нужда се втрива в кожата. Ако е необходимо се прилага до 6 пъти дневно. ДжинДжира Актив е удобен за приложение. Не цапа, не изсушава кожата и не запушва порите. Безопасен е при продължителна употреба. Не съдържа консерванти, оцветители и ароматизатори.

GinGira е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел.: +359 2 983 6203, e-mail: [email protected]. За повече информация посетете интерактивния сайт www.gingira.bg. Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg.

X