Напишете дума/думи за търсене

Емилия и Коко Динев се разделят 9 месеца след раждането на второто им дете

Светското семейство на изписването на дъщеря им Мира от “Майчин дом”.  СНИМКИ: АРХИВ

Малко след официалната раздяла на фолкпевицата Мария със съпруга ѝ бизнесмена Християн Гущеров още една светска раздяла стана факт. Фолкпевицата Емилия и бизнесменът Коко Динев вече не са заедно и сега тя отглежда сама двете си деца - Иван и Мира. Раздялата им се случва девет месеца след като двамата се сдобиха с второ дете - дъщеричка Мира. Обикновено раждането на дете е повод да укрепне една връзка и големият въпрос е: каква може да е причината за раздялата?

“Този път причината не е изневяра

Един ден просто се скарахме и се разделихме. Може би проблемът е, че не сме един за друг, а много се обичаме”, разказа Емилия пред камерите на Би Ти Ви. Тя е категорична, че независимо от развоя на отношенията ѝ с Коко Динев двамата ще поддържат добрия тон в общуването като родители и сега тя се чувства много добре. “Много ми е смешно някои жени, като кажат: “Хвани богат мъж, роди му деца и той няма никога да те остави.” Това са абсолютни глупости. Що за мислене е това?”, разказва още Емилия.

Певицата и Коко Динев са заедно от 16 години, но никога не са сключвали брак. Дългогодишната им връзка е с малки прекъсвания, в които се вмества и бракът на Динев с колежката на Емилия Анелия. Това е и причината между двете певици дълго време да съществува вражда, която с времето отшумя.

Историята на Емилия и Коко Динев започва още през 2001 г., когато двамата се срещат за пръв път. По това време певицата е в началото на кариерата си. Тя е родом от Гълъбово, където изкарва първите си ученически години. След това се мести в Широка лъка, за да учи народно пеене. Преди да се дипломира, подписва договор с “Пайнер” и довършва образованието си в Димитровград. След един концерт в НДК заедно със свои колеги отива да празнуват в ресторанта на Коко Динев “Кошарите”. Магапаса я запознава със собственика, за когото по-късно разказва, че бил хубав мъж с изключителна харизма. След няколко дни Коко Динев пристигнал в Димитровград, където

Емилия живеела на квартира с певицата Десислава

Те двете, Коко и общи приятели излизат вечерта да се забавляват. Не след дълго срещите на Динев с Емилия зачестяват и така постепенно се развива връзката им, която продължава около година и половина. Не се разделят със скандали, просто така се случило.

През 2003 г. Коко Динев се жени за фолкпевицата Анелия,

от която бизнесменът има дъщеря Ивон. Емилия пък сключва брак със свиленградския бизнесмен Красимир Георгиев. Браковете им не продължават дълго и пътищата им отново се пресичат.

Първото дете на Коко Динев от Емилия се казва Иван. Сега той ще бъде в трети клас. Синът на певицата учи по чужда програма, с която децата попиват новата информация, докато се забавляват. Училището разполага със следобедна занималня, на която учениците могат да пишат домашни, за да са свободни, когато се приберат вкъщи. Това помага на професионалните ангажименти на певицата. Колкото до второто дете на Емилия, тя все още не е показвала дъщеря си Мира в медийното пространство, дори не е публикувала нейна снимка в социалните мрежи.

След раздялата с Коко Динев Емилия се е концентрирала върху работата си, но, разбира се, и децата не остават никак на заден план. Не приема всички работни ангажименти - поема участия само в четвъртък, петък и събота.

Паралелно с пътуването по нощни клубове из цялата страна певицата подготвя нови песни, които ще събере в нов самостоятелен албум. Последната тава, която издава, е преди близо 5 години, а новата се очаква да излезе в началото на есента.

Дотогава Емилия ще пусне още 3 нови песни, като дори вече е заснела клипове към някои от тях. Много скоро се очаква да излезе нов дует на певицата с неин български колега, но все още се пази тайна около името на певеца, с когото ще си партнира Емилия в новото парче.

След кратката творческа пауза заради бременността певицата определено се завръща ударно на музикалната сцена. За момента е пуснала 2 нови песни от началото на годината. Първата песен се казва “Напусни” и излиза за рождения ѝ ден на 21 март. Тя вече е съвместен проект с диджей Цеци Лудата глава и има близо 4 и половина милиона прослушвания в интернет. На 28 юли

певицата пусна втора песен за тази година,

която носи заглавието “Само мой”. Видеото към лятното парче успя за седмица да събере над 635 хил. гледания в мрежата за видеосподеляне ютюб. В него Емилия сменя няколко различни тоалета, сред които спортни дрехи и черна вечерна рокля. Така си проличава колко елегантна фигура е успяла да постигне, след като роди за втори път преди само 9 месеца.

Всяка връзка претърпява хубави и не чак толкова хубави моменти като разделите, затова не е сигурно дали това е окончателният край между Емилия и Коко Динев. И докато любопитните погледи следят личния живот на певицата, то всички нейни фенове могат да очакват бъдещите ѝ проекти, които ще се появят до есента тази година.

Емилия и Коко  Динев на първия учебен ден на  сина им Иван  СНИМКА: ЛИЧЕН  ПРОФИЛ НА ЕМИЛИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК
Емилия и Коко Динев на първия учебен ден на сина им Иван СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЕМИЛИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК
Певицата в кадър от клипа на новата си песен “Само мой”
Певицата в кадър от клипа на новата си песен “Само мой”
9 месеца след раждането Емилия е успяла да влезе в добра форма, това си личи от видеото на новата й песен "Само мой".
9 месеца след раждането Емилия е успяла да влезе в добра форма, това си личи от видеото на новата й песен "Само мой".
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X