Напишете дума/думи за търсене

Мона се омъжи (снимки)

Мона Недева - певицата от “Революция Z”, се омъжи за оператора на сериала Радослав Гочев. Той е син на продуцента на сериала Димитър Гочев.

Мона и Радослав са сгодени от миналата година, а от няколко дни са законно семейство. Двамата пуснаха снимки в Instagram от празничния ден. Булката е с рокля в цвят шампанско и кецове, за да може да танцува на воля, както самата тя казва.

Явно церемонията е била много емоционална, защото на някои от снимките булката е с насълзени очи.

Дни преди тържеството младоженците не очакват да са толкова развълнувани, след като обясняват в тв предаване, че не гледат на сватбата като на сериозно житейско събитие, а като на празник, на който да съберат приятелите си.

Сгодяват се на партито по повод рождения ден на бъдещия им кум. Тогава Радослав Гочев излиза пред всички и вика Мона да отиде при него. На всеослушание я пита: “Мона, ще се омъжиш ли за мен” , а тя, без да се замисля, отговаря с “да”.

Двамата се влюбват на снимачната площадка на “Революция Z”, където тя играе рокзвездата Мира, а той снима с камерата. За връзката им се заговори малко след пищния 28-и рожден ден на младия Гочев, на който пред 200 гости той целува Мона. Така показва чувствата си и негласно обявява, че имат връзка. Малко след това двамата качват снимка в социалната мрежа, на която пътуват за къмпинг “Градина” край Созопол, където Радослав има каравана.

“Още в момента, в който се запознахме, разбрахме, че нещо ще има там. Бяхме много близки приятели, всеки си имаше гадже, излизахме заедно, докато не осъзнах, че излизам повече с него, отколкото с всички останали. И му казах: “Тук има нещо”. И така започнахме да живеем заедно”, разказва Мона три години по-късно, когато вече са семейство.

Младото семейство на церемонията по подписване на граждански брак. Снимки: Личните профили на Мона Недева и Радослав Гочев в инстаграм.
Младото семейство на церемонията по подписване на граждански брак. Снимки: Личните профили на Мона Недева и Радослав Гочев в инстаграм.
целувка по време на празненството
целувка по време на празненството
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X