Напишете дума/думи за търсене

Съпругата на Честър Бенингтън опита да спаси него и бурната им любов

Честър Бенингтън изгуби битката с "демоните си" вчера, след дълга борба срещу наркотиците и депресията, пише "Мирър".

Неговата смърт потресе милиони хора по света. Смяташе се, че вокалистът на Линкин Парк се е преборил с депресията, която го следваше през по-голямата част от живота му.

Той оставя зад себе си любящо семейство, сред което е втората му съпруга Талинда Бентли, която го спасява от ръба и казва, че животът им заедно ги прави силен по начин, по който никога не е смятала за възможен.

Аферата им започва през 2004 г., когато техен общ приятел ги запознава. Няколко дни след като се срещат, те започват да живеят заедно.

Талинда, която е бивш модел на „Плейбой“, има три деца с Честър - 11-годишният Тайлър Лий и близнаците Лила и Лили. Честър се жени за Бентли, малко след като се развежда с първата си съпруга - Саманта Мари Олит.

В интервю през 2009 г. Честър разкрива, че втората му съпруга му помага адски много да се бори с депресията. "Разводът ми беше едно от най-лошите и най-хубавите неща, които някога са ми се случвали в живота. Всичко, за което бях работил толкова упорито, изчезна. Всичко. Беше трудно да се откажа от всичко това, беше трудно и за моето его. Отидох да живея в Санта Моника и през цялото това време бях изтощен. Но в крайна сметка се научих, че трябва да продължа напред. След развода ми аз се влюбих. Запознах се с Талинда и си знаех, че това е жената за мен. Тя се премести да живее при мен седмица, след като започнахме да излизаме.

41-годишният Честър често пише любовни послания към съпругата си: "Дай ми усмивка. Дай ми знак, за да проправя пътя си и да получа това, за което дойдох, защото ти не дойде лесно.... И тогава попадам в океан, вътре в очите ти, вземи ме по-навътре, където цялата болка Умира."

В друг любовен стих в инстаграм Честър пише следното: "Очите й са като стрелите изстреляни от носа на Купидон. Усмивката й като каньони, в които съм паднал. Гласът й е като врабче. Пръстите й като копринената прежда и това пази тялото ми топло. Думите й са като вятър, който те гъделичка."

Часове след смъртта на Честър, единственият пост, който е останал в профила на Талинда в инстаграм, е снимка от годишнина от сватбата им през януари 2016г.

Превод и редакция: Искра Иванова

СНИМКИ: ТУИТЪР
СНИМКИ: ТУИТЪР

Факсимиле: Официален профил на Талинда Бентли в инстаграм
Факсимиле: Официален профил на Талинда Бентли в инстаграм

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X