Напишете дума/думи за търсене

Ани Цолова вече няма да води "Здравей, България"

"След 19 години в новините и актуалната публицистика, 13 от които в сутрешния блок на двете най-големи телевизии, избрах за себе си нова посока и реших да предложа на Нова тв един различен проект. Това е план, върху който работя вече повече от година. Обявявам го в момента, в който съм готова с екипа и концепцията за неговия успешен старт. Това е мой дълго обмислян професионален избор. Благодарна съм за доверието на зрителите през всичките тези години. Ще бъдем отново заедно скоро. На Виктор - един от най-добрите ми приятели, и на екипа на "Здравей, България", желая успех“, каза Анна Цолова.

"24 часа" първи написа, че тя повече няма да се върне на екран като водеща на сутрешния блок на телевизията заедно с Виктор Николаев. Новото й предаване влиза в програмата на медията още тази есен.

“Благодаря на Ани за усилията и успехите, които донесе на Нова тв. Щастлива съм, че ще продължим да работим заедно по нов телевизионен проект извън новините. Пожелавам успех на бъдещото предаване“, допълни Силва Зурлева, член на Борда на директорите на "Нова броудкастинг груп".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X