Напишете дума/думи за търсене

Антиоксиданти за здраве, красота и дълголетие

Все повече хора у нас се съобразяват с препоръките на медиците за периодично прочистване и подмладяване на тялото чрез прием на антиоксиданти. По света това отдавна е утвърдена здравна норма - през последните 30 години антиоксидантите са най-търсените продукти за елиминиране на вредното въздействие на изключително нездравословната среда, в която живеем. Въздухът, който дишаме е богат на въглероден двуокис, храната, с която се храним е пълна с консерванти, много от нас пушат и прекаляват с алкохола, други пък хапват повече. Водим застоял начин на живот, не се движим, не спортуваме. Ето защо организмът ни страда, органите ни боледуват. В тялото ни се образуват свободни радикали, които го увреждат.

Специалистите смятат, че е необходимо съвременния човек поне два пъти годишно да пречиства тялото си. Най-добре е това да се прави по 3 месеца пролет и есен Пречистването с прием на антиоксиданти помага на тялото да унищожи свободните радикали, които нарушават клетъчната мембрана, предизвикват промени в метаболизма и от това страдат всички органи. Антиоксидантите се свързват с тези нежелани частици, бродещи във вътрешната ни среда и ги неутрализират, като по този начин помагат на организма да работи значително по-ефективно и да забави процесите на стареене. Те не само унищожават така наречените свободни радикали, но и предпазват организма от вируси, бактерии, токсични вещества и подобряват дейността на имунната система. Затова казват, че антиоксидантите стоят на пост пред нашето здраве, красота и дълголетие.

Доказано е, че антиоксидантите имат максимален ефект, когато действат на групи. Именно затова ви препоръчваме Оксибор Форте – комплексна формула от мощни антиоксиданти. Комбинирани в оптимално количество в този природен продукт, те играят жизненоважна роля за функцията на имунната система, както и при борбата срещу вредните свободни радикали, които допринасят за процесите на стареене. Те са задължителни за елиминирането на окислителните процеси и без тях нашият организъм остава отворен за болести, негативни настроения и чувство за хронична умора. Пролетта е най-подходящия сезон за прочистване и подмладяване на организма, след изтощението от тежките зимни месеци. Една таблетка от богатата гама антиоксиданти в Оксибор Форте дневно е достатъчна да ни поддържа здрави и жизнени до дълбока старост.

Оксибор Форте е мощна комбинация от антиоксиданти за пълна защита на организма от действието на свободните радикали - причина за стареене на организма, атеросклероза, стрес, депресия, злокачествени заболявания, умствена и физическа умора, катаракта и подобрява зрението.

Оксибор Форте:
• подобрява умствените способности, осигурява енергийно всички органи и системи, като забавя процесите на стареене;
• оказва комплексно положително въздействие върху кожата, косата, очите и венците;
• стимулира нормалното функциониране на сърцето и кръвообращението.

Оксибор Форте е ефективен при:
• атеросклероза;
• злокачествени заболявания;
• стрес, депресия, физическа и умствена преумора;
• катаракта и влошено зрение.

По 1 таблетка дневно, задължително след хранене, за минимум 3-6 месеца.

Oxybor® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация с лекар специалист можете да се обърнете към клиника „Борола”, София 1202, ул. „Цар Симеон” №52, тел.: 02/ 983 62 03, E-mail: [email protected]; www.borola.com. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

X