Напишете дума/думи за търсене

5 грешки при покупка на вибратор

Слава богу, отдавна минаха времената, в които на сексуалните играчки се гледаше като нещо пошло, мръсно и перверзно.

Вече все повече двойки се домогват до помощта или компанията, въпрос на интерпретация, на вибратори, различни видове дилдо, страпони и прочие благини, помагащи на оргазма.

Да си купиш вибратор е като да си купиш сутиен.

С две думи, нещата не опират само до размера на чашката и дали вашият бюст ще се побере в нея.

Изборът на сутиен зависи от кройката, материята, банелите...

Подобно нещо е и при избирането на вибратор. Той не е просто отливка на мъжки полов орган.

Ако сте се запътили към сексмагазина за вибратор, имайте наум тези 5 стандартни грешки, които правим, когато сме на път да се сдобием с такава играчка.

1. Пренебрегване на състава

Докато нивото на мощност е важно, то по-важното е да сте наясно дали вибраторът съдържа токсини. Здравето ви е най-важният фактор и затова трябва да сте сигурни, че играчката не е направена от токсични материали и че в нея няма фталати, парабени, олово, бисфенол А и други злокачествени химикали. Избирайте вибратори, направени от силикон и АБС (акрилонитрил бутадиен стирен).

2. Повторно използване

Може да се изненадате, но някои производители на играчки за големи имат политика за връщане на използвани продукти, които след това се препродават.

Преди да купите вибратор, се уверете, че фирмата, от която го купувате, има стриктна политика, що се отнася до забраната на повторна продажба на техните артикули.

3. Да си мислите, че вибраторът „Заек“ е най-доброто на пазара

Тези от вас, които са гледали „Сексът и градът“, със сигурност помнят известния вибратор „Заек“, който стимулира едновременно Г-точката и клитора. Но оттогава досега модата при сексиграчките доста се е променила. Някои модели се предлагат с Bluetooth дистанционно, което позволява на любовника ви, който в момента не в леглото с вас, да управлява оргазма ви от дивана в хола например.

Съществува дори нова форма ва сексуална стимулация, която се нарича „въздушен пулс“. Тази технология създава уникална стимулация, която е в пъти по-наситена от удоволствието, доставяно от обикновените вибратори.

4. Да се заблуждавате, че всеки лубрикант е добре дошъл за вашия вибратор

Вярвате или не, някои лубриканти може да разтопят материала, от който е направена сексиграчката. Ако вибраторът е направен от каучук, не може да използвате олио. Ако ползвате силиконов вибратор, трябва да избягвате лубрикантите на тази основа.

Ако не сте сигурни за състава на вашия ръчен любовник, тогава използвайте лубрикант на водна основа и без парабени. Търсете на етикета съставки като methylparaben, ethylparaben, propylparaben, and butylparaben. Ако срещнете някоя от тях, да знаете, че не сте си купили най-здравословния овлажнител.

5. „Добрата“ оферта невинаги е такава

Да си купиш вибратор на разпродажба или с ваучер, винаги е добра идея да спестите някой друг лев. Въпреки това имайте едно наум, защото понякога „най-добрите“ оферти може да се окажат жесток капан за вас. Освен това по-евтините вибратори може да се окажат по-чупливи и твърде вероятно е да са направени от токсични материали.

Преди да си купите евтино дилдо, прочетете сертификата, предоставен от производителя, както и политиките за връщането на стоките.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X