Напишете дума/думи за търсене

Део вдигна сватба

Део, Мариана и малкият им син Борислав в сватбения ден. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА МАРИАНА СТАНЧЕВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Део официално вече е женен мъж. Той и любимата му Мариана, която е и майка на сина му Борислав, подписаха граждански брак на 23 септември, а в петък, 13 октомври, вдигнаха сватба. Двамата събраха най-близките си роднини и приятели, за да отпразнуват факта, че вече са законно семейство. Мариана публикува художествена черно-бяла снимка от сватбата във фейсбук и написа под нея: “Благодарим на всички замесени в този прекрасен ден!”.

“Да, сватбена е снимката”, каза пред “24 часа” Део. Той обясни, че синът им Борислав, който вече е на почти година и половина, е бил шафер в празничния ден. На снимката, публикувана от майка му, личи, че малкият Боби е съвсем официален, с бял костюм и черна папийонка.

Мариана и Део са заедно от около 4 години. Запознават се във Варна през лятото на 2013 г. Малко след това Мариана се снима във видеоклппа на Део и Лео “Дай газ”. През пролетта на 2016 г. двамата станаха родители с проплакването на малкия Борислав. Това лято на морето Деян официално предложи на любимата си да стане негова съпруга. Тогава Мариана разказа визуално за това, като пусна снимка в социалната мрежа, на която се виждат прекрасен годежен пръстен, мидичка и ръчичката на детенцето им. Само два месеца след развълнуваното “да” на Мариана, двамата си го казаха и пред олтара.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X