Напишете дума/думи за търсене

Николета Лозанова разкри своя трик за красота

Много са малко онези жени, които биха имали самочувствието и увереността да се покажат на света с маска за лице, при това маска от кал. Моделът и тв водеща Николета Лозанова е една от тях. Тя пусна на своята страница във Facebook видео за това как полага калната маска 3 в 1 на Juman върху лицето си, както и възторжен коментар: "Всяка дама има изискан трик за красота, който я прави неповторима. Моят включва както усмивката ми, така и продуктите на JUMAN България - козметика от Мъртво море – една от най-известните дестинация в тази област.“ Николета не за първи път споделя своя тайна за поддържане на перфектен външен вид. Напоследък моделката е луднала по продуктите от Мъртво море и признава, че въпреки че се чувства достатъчно млада и красива, след употребата им лицето й като че е смъкнало още няколко години от възрастта й.

От Juman обясняват това с магическите свойства на козметиката от Мъртво море, признати по целия свят. Специално калната маска е незаменим помощник в борбата с годините, защото едновременно премахва мъртвите клетки, омекотява и подобрява кожната текстура. Калната маска 3 в 1 активизира естествените процеси на тялото, облекчава болки вследствие на ревматизъм и успокоява мускулите, оставя усещане за вътрешно спокойствие и релаксация.

Повече информация за компанията и предлаганите продукти може да получите на фирмената интернет страница www.juman.bg или във Фейсбук.

X