Напишете дума/думи за търсене

На наградите Happy Awards официално се поставя началото на старта на ски сезон 2017 – 2018 в Пампорово – Мечи чал

Курортът става хит с лифт карта за две ски зони на цената на една

На 17 ноември, в София, ще се проведе за пореден път традиционното връчване на наградите Happy Awards от организаторите на списание Мери. Официално ще поставим началото на старта на ски сезон 2017 – 2018 в Пампорово – Мечи чал, а курортът става хит с лифт карта за две ски зони на цената на една.

След историческото обединение на две ски зони в к.к. Пампорово и Мечи чал в Чепеларе през зимата на 2017-та, интересът към родопските писти става все по-голям.В последните години над 70% от туристите по пистите са българи, които предпочитат курорта за своите семейни почивки и по време на празници.

Причината за интереса e разнообразието на предлаганите ски услуги и ски писти, заради които курортът е все по-предпочитана дестинация не само от начинаещи, но става и притегателен център за все повече напреднали и професионални скиори и сноубордисти.

Пампорово-Мечи чал е предпочитан най-вече от семейства с деца в начална възраст и заради отличните условия, които се предлагат в детската ски градина за деца между 4-6 години и ски училище за деца между 7-11 години.

В отговор на това, за предстоящия зимен сезон курорта разнообразява предлагания от миналата зима нов семеен продукт „Семейни лифт карти“, с които семействата могат да ползват пакетни цени с включени отстъпки между 7 и 12%. Пакетите се предлагат както 2в1 за двете ски зони, така и само за ски зона Мечи чал.

До този момент се отчита ръст между 8-10% на ранните записвания, като отстъпките за различните типове и категории хотели варират между 15-20% и продължават до средата на месец ноември. Добрата новина е, че Пампорово АД запазва цените на лифт картите за сезон 2017-2018, като лифт карта 2в1, която е на цена от 55 лева за възрастен за 1 ден. Лифт карта 2в1 се предлага за първи път в България, обединявайки две ски зони с единна обща транспорта система чрез регулярни ски шатъл бусове. От курорта обаче не оскъпяват лифт услугата, общата карта продължава да е на цена като за ползване на една ски зона, а срещу нея скиорите получават удоволствие от пистите в двете ски зони. Отделно се предлага и лифт карта само за ски зона Мечи чал на цена от 39 лева за възрастен за 1 ден.

Основните пакети за дестинацията са с включена нощувка, закуска и вечеря или All Inclusive с допълнителна опция за добавяне на лифт карта към пакета или обяд в ресторант на пистите. В периода на ранни записвания преобладаващо хотели в курорта предлагат 15% -20% отстъпка от пакетите като средно за хотели 4/5* със закуска и вечеря цената варира около 80-90 лв. на човек на вечер, а за категория 3* цената е около 50-60 лева на човек на вечер.

Пълна информация може да се намери на новата онлайн платформа на курорта pamporovo.me. Можете да намерите информация за всичко свързано с дестинацията – актуална информация за състоянието на пистите, лифтовете, снежна покривка, прогноза за времето, камери на живо, система за проследяване на ски шатъл в реално време, интерактивна карта на ски зоната, промоции и специални оферти с отстъпки, 360 виртуална реалност, връзка със социалните медии.

X