Напишете дума/думи за търсене

Поп звездата Тита в плен на изпепеляваща любов

18-годишната Тита Христова за пореден път прикова вниманието на феновете върху себе си. Но този път не с талант и красота, а с новината, че е намерила мъж до себе си.

Младата певица и начинаеща актриса призна, че има сериозно гадже, което е с две години по-голямо от нея. Името му е Виктор, той също се занимава с изкуство и е в артистичните среди като нея.

„За съжаление на него му се налага да пътува често зад граница“, обяснява звездата. „Винаги, обаче намира време за мен. В началото бяхме просто приятели, научихме да споделяхме всичко най-съкровено. Не знам как стана така, но постепенно се влюбихме. В момента нещата са още по-прекрасни от преди. Той е моята опора, дава ми най-ценните съвети ", допълни тя.

Красавицата отдавна е обект на обожание от много различни мъже. И това не е случайно. Тя има изключително атрактивна визия и е доста интелигентна за възрастта си. До колкото се говори причината да се влюби лудо именно във Виктор е, че той винаги се отнася с уважение към професията и ангажиментите й. А това е едно от най- важните неща за младата певица, която се бори здраво, за да се наложи на пазара.

X