Напишете дума/думи за търсене

Happy Awards - най-бляскавото парти на сезона

Телевизионната продуцентка Мариана Аршева иска повече хора да бъдат щастливи

Наградените си тръгнаха с уникални бижута от Алтънбаш, бутилка благословено вино от Митрополит Антоний и подаръци от Пампорово

Тази година, в Грнд Хотел София, се проведе за пореден път традиционното връчване на наградите Happy Awards, организирано от издателката на списание МЕРИ и тв продуцент Мариана Аршева. Известни модни къщи показаха своите елегантни есенно - зимни колекции. Бяха наградени и най-щастливите българи, които са направили с нещо хората около себе си щастливи. „То може да бъде усмивка, жест, песен, урок, но важното е да допринасяме с нещо за красота в отношенията и живота ни“, каза Мариана, когато откри събитието. А то беше повече от бляскаво! Най-големите звезди на попсцената поздравиха всички присъстващи, както и самата Мариана, която също има след броени дни личен рожден ден. „Идеята дойде от слогана на нашето списание, „only for happy people“, което от първия ден на издаването си иска с нещо да направи повече хора щастливи!“ Символично, беше поставен и старта на ски сезон 2017 – 2018 в Пампорово – Мечи чал.

На изключително силното и невероятно шоу бяха наградени:

„Най-щастливият дует!”, дует „Ритон”, който отпразнува тържествено 40 години заедно на сцената и в живота!

„Най-щастливият комплекс – Пампорово!”, където се събират най-много любители и професионалисти, щастливи да практикуват сред красивата природа зимните спортове.

„Най-щастливата певица – Кристина Димитрова“, която отпразнува вече 35 години на сцената.

„Най-щастливият лекар – професор Крум Кацаров!” бивш началник на ВМА, един от най-добрите гастроентеролози в България, който празнува ден след събитието своя 60 годишен юбилей, видял щастието и усмивката на много хора, на които е помогнал в практиката си.

„Най-щастливият дворец – този в Балчик!, като наградата получи директорката, Жени Михайлова, която управлява това уникално красиво място от България, където целогодишно се събират много положителна енергия и посрещат хора от цял свят.

„Най-щастливият дизайнер – Парушев!“, който за 30 години юбилей и 50 години, навършени преди дни, е облякъл над 1 000 000 човека и ги е направил по своему щастливи.

„Най-щастливото семейство, това на Мая Нешкова, която е чакала 18 години раждането на своите дъщери, а вече правят своите концерти заедно на сцената!“

„Най-щастливият митрополит – Митрополит Антоний, заради своите благотворителни каузи!

„Най-щастливата репортерка – Ева Веселинова от „Господарите“, която довежда до щастлив край събитията!

И най-голямата награда отиде при: Жената, направила 10 млн българи щастливи, госпожа Стихийно бедствие Стоянка Мутафова! Тя получи подарък от списание Мери, от комплекс Пампорово и диамантена огърлица от Алтънбаш.

Всички останали наградени получиха плакет и поставка за снимки с инкрустация на стокаратов диамант, осигурени с любезното съдействие на световния гигант Алтънбаш, подаръци от Пампорово, бутилка благословено вино от Митрополит Антоний, който отправи комплимент и към всички присъстващи в залата, които също опитаха от уникалната напитка.

В дефилетата се включи Атанас Парушев, който на подиума отпразнува 50 – годишния си юбилей. Търновецът беше подготвил уникална елегантна колекция за всички тийнейджъри, млади мъже и тези, които се чувстват цял живот млади. Основната гама е празничната тъмно-синята, заедно с класическото черно, но имаше и други интересни хрумвания, които ще се видят при излъчването на филмите по телевизиите.

След него, Дани Стоянова, представител за модна къща „Аз и Ти“, продължи официалната колекция, като тя застъпи цялата гама на дъгата. Любимото шампанско и розово преобладава в коктейлните тоалети, а връх са апликациите с камъни и блестящи елементи, които са ръчна изработка.

Градусът на напрежението се вдигна с колекцията на Алтънбаш, която представи най-новото от света на диамантите. Когато говорим за диаманти, всички жени, копнеят за тях с надеждата, че това са техните по-добри приятели от мъжете, както твърди и самата Мерилин Монро.

Дизайнерката Стефка Гущерова от модна къща „Шик“ представи женствен силует и елегантна колекция, която тя обеща че ще ушие ексклузивно за зимната фиеста. Стефи, последните две седмици е в Лондон и там се зареди с много емоции и идеи за нейното шоу.

Бутици Сватба Инфинито, пристигна от Хасково, с елегантни облекла, където преобладават наслагванията, шлейфовете, къс и дълъг силует, цепките и цветята. Част от облеклата са с изрязани бродерии, като късата пола е обвита в тайнсвеността на дългия воал.

Шоуто закри модна къща Версай от Асеновград, която също отпразнува символично своя 10-годишен юбилей на фирмата. Уникалните сватбени и коктейлни облекла са подходящи за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Водещ на шоуто беше красавецът и идол на тийнейджърките Ивайло Колев, миналогодишен победил на конкурса „Бургас и морето“.

В шоуто участваха най-големите звезди на българската поп музика, дует Ритон, Кристина Димитрова, Искрен Пецов, Мая Нешкова, Рени, Джина от Трамвай номер 5, Мартина Иванова, Джон от Кукери, Хайгашот Агасян и др.

Уникалната Стоянка Мутафова спретна истински моноспектакъл и допълнително взриви залата.

Манекенките и моделите са едни от най-красивите на България: Анна Мария Чернева и Карина от известния сериал на Нова тв, Мария Вълчева, тв водещите Поли Найденова и Гергана Цветкова, The best model на България Благовест Анев, собственикът на агенция за модели „Ес лайн моделс“ Евгени Евтимов и др.

X