Напишете дума/думи за търсене

Хитова козметика обявява „Черен петък“

След като наскоро на нашия пазар стъпи най-големият производител на козметика от Мъртво море – компанията Juman, ние ви запознахме с предимствата на техните продукти. Припомняме, че Мъртво море е било прочут здравен, рехабилитационен и спа център за красота още от древни времена. Водата в Мъртво море има свойството да подхранва мощно кожата, да облекчава ревматологични състояния, да активира циркулацията на процесите в тялото и да релаксира нервната система. Затова жени от цял свят са особено привлечени от продукти, която се произвежда въз основата на лечебната вода на Мъртво море.

Очаквано Juman направи невероятен пробив и на българския пазар с встъпването си, а този петък компанията обявява „Черен петък“ за част от своите хитови продукти. На сайта www.juman.bg ще може да закупите едни от най-добрите и здравословни средства за хубава кожа и коса на намалена цена. Разгледайте предложенията още сутринта, защото количествата са ограничени. Тъй като компанията все още няма офиси в съседните ни държави, а придоби световна популярност, част от онлайн поръчките бързо заминават извън рамките на страната.

Сред хитовите продукти на марката са калната маска, кремът за много суха кожа, кремът против стрии, шампоанът с минерали от Мъртво море и други.

Възползвайте се от чудесния шанс да бъдете притежатели на Juman продукти този петък, 24 ноември. Голямото пазаруване ще бъде между 00:00 ч. и 23:59 ч. в петък - 24.11.2017.

Повече информация за компанията и предлаганите продукти може да получите на фирмената интернет страница www.juman.bg или във Фейсбук.

X