Напишете дума/думи за търсене

Никол: Григор е невероятен, не очаквах публично обяснение в любов

Григор Димитров спечели финалите на АТП в Лондон след тежка битка с Давид Гофен. Българският тенисист се пребори за най-големия трофей в кариерата си след драматичен успех със 7:5, 4:6, 6:3 след два часа и половина игра.

Той и половинката му - Никол Шерцингер рядко коментират връзката си. Двамата са заедно от близо 2 години, но правят всичко възможно да са далеч от медиите.

Красавицата не успя да присъства на финала в Лондон заради професионални ангажименти. Но въпреки това тя вдигна публиката на X Factor на крака и накара зрителите да поздравят Григор. Няколко дни след грандиозния мач бившата певица от The Pussycat Dolls коментира пред британския "Стандарт" победата на българския шампион: "Това е едно страхотно време за него. Благословена съм, че може да бъдем на едно и също място по едно и също време. Той е невероятен".

Запитана какво мисли за публичната реч на Григор, тя бе категорична: "Не го очаквах. Но съм много благодарна".

39-годишната красавица, която е една от менторите в X Factor заяви, че отново ще бъде част от екипа на шоуто другата година: "Най-вероятно ще се върна следващата година. „X Factor” е моето семейство и моят дом. Ние сме страхотен отбор. Работя заедно с Шарън Осбурн, Луис Уалш и разбира се Саймън Кауъл, между нас има голяма химия."

Превод и редакция: 24 часа онлайн

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X