Напишете дума/думи за търсене

Гери-Никол с главна роля в нов филм

Гери-Никол пусна трейлър към най-новия филм „Революция Х“, в който ще участва с главна роля. Рамо до рамо със скандалната певица в образа на Дон Корлеоне влиза Димитър Бербатов. В лентата героят на футболната звезда се казва Караваджо и пласира дрога по българското Черноморие. Подчинени на Бербатов се явяват актьорите Мариан Вълев и Александър Сано, познати от сериала „Под прикритие”.

"Изключително съм щастлива, че имах честта да участвам в този проект заедно с едни от най-големите имена на българското кино. Благодаря им, че споделиха опита си с мен и ме научиха на много, както и че ме вдъхновиха да продължа да се развивам във филмовото изкуство", заяви Гери-Никол.

Как ще се впише певицата в любимата на тийнейджърите бунтарска банда, проходила от тийн сериала по bTV, се очаква да разберем догодина.

Снимките на филма, който е продължение на „Революция Z”, стартираха по-рано този месец край Лозенец. Сред останалите звезди, които ще се завърнат на големия екран, са учителите от сериали Силвия Петкова, Диляна Попова, Георги Кадурин и Стефка Янорова.

За комичните ситуации между бившите ученици, в ролите на които са Мона Недева Иван Тишев, Иван Иванов, и техните преподаватели в същата гимназия ще се грижат Мариан Вълев и режисьорът Людмил Иларионов, който този път е актьор. Участват още Башар Рахал и Бойко Кръстанов.

X