Напишете дума/думи за търсене

Анджелина Джоли: Станах актриса, за да плащам сметките на майка ми

Анджелина Джоли Снимка: Ройтерс

Носителката на "Оскар" Анджелина Джоли призна, че се е заела с актьорското майсторство, за да плаща сметките на покойната си майка Марчелин Бертран. Пред таблоида "Холивуд рипортър" Анджелина разкри още, че до ден днешен се чувства некомфортно да застава пред камерата, въпреки многогодишния си опит.

"Има много неща в природата ми, които не съвпадат с това да бъда актьор. Много съм щастлива, че бях такъв - изключително голяма къметлийка съм - но когато майка ми почина осъзнах до каква голяма степен съм го правила за нея. Когато нея вече я нямаше, се чувствах по съвсем различен начин (относно актьорството)", заяви 42-годишната холивудска звезда, цитирана от БГНЕС.

"Когато започнах да играя, смятах, че това е добър начин да свързвам двата края. Все пак беше работа, а аз исках да помогна на майка си със сметките. Беше креативна работа, място, на което да опознаваш различни етапи от историята, различни хора, различни страни от самия себе си, различни умения...накратко прекрасна работа, с която да се заемеш, докато растеш и се опознаваш като личност", допълни тя.

Въпреки това Анджелина не скри колко тежко е приемала бремето на славата в ранните години на кариерата си. Особено заради това, че се е налагало да "представя на хората мнението си, което тепърва се е оформяло".

"Бях смазана. Въобще не бях щастлива", разкри още тя. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X