Напишете дума/думи за търсене

Брад Пит e запленен от Дженифър Лорънс

Брад Пит Снимки: Ройтерс

Холивудският актьор Брат Пит е запленен от младата си колежка и носителка на "Оскар" Дженифър Лорънс, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на сп. "Стар".

Според източници, цитирани от изданието, 54-годишният Пит вижда в 27-годишната Лорънс "жената на мечтите си".

"Брад и Дженифър често излизат заедно на вечеря. Изглежда, че помежду им има силна връзка", казва неназован източник, цитиран от сп. "Стар" и БТА.

Според таблоида Пит от години проявява интерес към младата си колежка. Актьорът обаче едва наскоро се е свързал с Лорънс, след като младата холивудска звезда се раздели с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

Сп. "Стар" пише още, че Брад Пит е взел телефонния номер на Дженифър Лорънс от общ познат, както и че първоначално не е имал кураж да й се обади, а преди първата им среща е бил доста изнервен.

След раздялата на Пит със съпругата му Анджелина Джоли през 2016 г., около любовния живот на актьора не се вдига особен шум. Преди да мине под венчило с Джоли след дългогодишна връзка, Брат Пит беше женен за Дженифър Анистън. Сред по известните му завоевания е и актрисата Гуинет Полтроу. Едва наскоро се заговори, че Пит се среща с Кейт Хъдсън, но актрисата побърза да отрече този слух.

Преди Дарън Аронофски, с когото се раздели след едногодишен роман, Дженифър Лорънс е имала връзки с актьора Никълъс Холт и фронтмена на "Колдплей" Крис Мартин. Мартин е бивш съпруг на Гуинет Полтроу, която навремето беше сгодена за Брад Пит. 

Дженифър Лорънс
Дженифър Лорънс

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X