Напишете дума/думи за търсене

Дъщерята на Синди Крофорд се влюби в свой приятел от детинство

Кая Гербер се среща със 17-годишния британски модел Фентън Меркел, сина на британската актриса Патси Палмър, съобщи Контактмюзик.

16-годишната дъщеря на супермодела Синди Крофорд и съпруга й Ранди Гербер наскоро започнала любовен роман с Фентън, чиято майка Патси се прочу с ролята си в сапунената опера "Ийстендърс", предаде БТА. 

"Връзката им е в съвсем ранен стадий, но двамата са отраснали заедно и изглеждат много щастливи", заяви източник, цитиран от в. Сън".

Патси Палмър напусна "Ийстендърс" през 2014 г. и се премести в Лос Анджелис заедно със съпруга си Ричард Меркел и техните 4 деца. Тя се сприятели със Синди, а Фентън и 16-годишната му сестра Емилия сключиха договори с агенцията за модели "Драгънфлай".

"Фентън и Кая бяха за известно време приятели покрай близките взаимоотношения между майките им, но през последните няколко месеца приятелството им прерасна в нещо по-голямо - поясни източникът. - От значение е също, че и двамата се опитват да пробият в една и съща индустрия. Освен това Кая се сприятели с Емилия и двете прекарват доста време заедно."

Кая, която често е сравнявана с майка си, увери, че те са различни личности, макар между тях двете да има известни сходства. "Има нещо общо в маниерите ни, но всъщност сме съвсем различни", отбеляза тя.

Дъщерята на Синди Крофорд Кая Гербер СНИМКА: инстаграм
Дъщерята на Синди Крофорд Кая Гербер СНИМКА: инстаграм
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X