Напишете дума/думи за търсене

Георги Милчев-Годжи стана татко

Георги Милчев-Годжи и неговата половинка Надежда Дончева станаха родители на момиченце. Малката принцеса проплакала в 23.05 ч. в събота в родилното отделение на врачанската болницата. Дъщерята на баскитариста на "Куку бенд" тежи 2,500 кг., а е висока 48 см.

Раждането преминало под грижите на д-р Борис Петров и д-р Анджелин Кръстев. Третото отроче на Годжи ще носи името Цвета, кръстена на баба си Цветана, майката на Георги Милчев.

25-годишната Надежда е добре след раждането и очаква щастливият татко да се появи, докладваха от болницата във Враца. Младата майка има свой дребен бизнес, свързан със здравословното хранене. Двамата с Годжи се запознали именно покрай работата й. Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема природосъобразен начин на живот.

48-годишният музикант има вече двама сина от бившата си съпруга Цветомила. За негова радост и двамата тръгнали по стъпките на татко си. 26-годишният Цветомил завършил Консерваторията, но се опитвал да пробие в киното, а 20-годишният Волен е студент по музика в Холандия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X