Напишете дума/думи за търсене

Тита изкачи родните музикални класации с "Антилопа"

Клипът със 6 мнл. гледания в YouTube

Клипът „Антилопа“ на една от най-талантливите млади изпълнителки Тита предизвика огромен успех за по-малко от месец. Видеото към най-новия сингъл на звездата "Антилопа" събра 6 милиона гледания и така се изкачи до първото място в класацията на YouTube за видеа, които най-бързо набират популярност.

Песента „Антилопа“ се радва на висока степен на одобрение, въпреки провокативните сцени, включени в сюжета на видеото. В него сексапилната изпълнителката се среща със своето алтер его и след известни забавления, двете сядат да вечерят от двата края на една и съща дълга маса. Едната Тита е облечена в червена рокля, а другата в черна. На масата има различни плодове, но и сурово месо, от което изпълнителката яде.

Факт е, че новият сингъл е изключително успешен. В БГ Топ 30 на Signal.bg парчето също получи най-силна подкрепа от читателите и застана начело в седмичния чарт на онлайн медията.

Христина Христова – Тита е най-новата звезда на българската поп сцена. Тя е първият артист, продуциран лично от Криско в рамките на новия му лейбъл ADAMAND RECORDS. Тита демонстрира таланта и заложбите си при участието си в “X – Фактор” в рамките на женското трио „Sweet 16“, където изгрява не само вокално, но и се отличава от другите момичета с поведението си на сцената. Първото й самостоятелно парче “Вуду Кукла”, веднага се превръща в хит. Само за 13 дни клипът към песента генерира над 2 милионa гледания. Освен това Тита стартира и актьорската си кариера в най-новия уеб сериал "Следвай ме", който върви онлайн във Vbox7.com от 29 май тази година.

X