Напишете дума/думи за търсене

10 неща, с които мъжете ни манипулират

За никого не е приятно да се усети като кукла на конци. Това важи с особена сила, когато стане дума за любовни отношения.

Ако има манипулация в една връзка, то това говори за токсичност между двамата партньори. Когато имате щастливи и здрави отношения, вие получавате доверие и уважение от другия.

Понякога обаче, независимо дали имате искрено сърце, може да се окажете влюбени в мъж, който не само че не ви заслужава, ами който съвсем обиграно ви манипулира.

За такъв тип господа вашата доброта често изглежда като слабото ви място и те я използват безмилостно.

Как да разпознаем дали си имаме любовна работа с манипулативен мъж?

1. В началото винаги е много чаровен

Печели вашето доверие, съблазнявайки ви с чара си. Ще свали вашите бариери и чак след това ще започне да ви обработва само както той си знае.

2. Лъже за щяло и нещяло

Постоянно ви заблуждава и лъже. Ще се опитва да размие границата между лъжата и истината толкова пъти, докато най-накрая не започнете да вярвате, че всичко, което ви казва, е нищо друго освен самата искреност.

3. Омаловажава вашите притеснения, свързани с връзката

Винаги намира начин да ви накара да мислите, че вашето мнение не е важно. А ако го прави постоянно, не е изключено в крайна сметка да ви убеди в това.

4. Кара ви да се съмнявате в собствените си убеждения

Един от най-ефективните начини да ви накара да свалите гарда, е като ви убеди, че вашите вярвания, разбирания и виждания за живота са пълна боза.

5. Постоянно извърта думите ви и ги използва срещу вас

Голям привърженик е на това да хвърля камъни във вашата градина, използвайки вашите думи, но с обратен знак.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X