Напишете дума/думи за търсене

Модната марка Sinsay стъпва на българския пазар с магазин в Sofia Ring Mall

Силвия Чапарова и Димитриос Папулис по време на церемонията на откриването на 5-те магазина.

5 нови обекта отвориха врати в търговския център на 1 март

Световният моден гигант LPP отвори 5 магазини на своите популярни брандове Reserved, Cropp, House, Mohito и Sinsay в Sofia Ring Mall в първия ден на март. 4 от брандовете са добре познати на аудиторията. Sinsay обаче навлиза на нашия пазар с първия си магазин в търговския център в полите на Витоша. Съществуващата от 2012 г. марка е насочена към младите дами, които следват най-новите модни тенденции. Отличителният знак на Sinsay са тениските със смели шарки и принтове, а най-голямото предимство на хитовия бранд – неговата достъпна цена.

“С днешното откриване Sofia Ring Mall прави крачка напред в това да ви представя много нови марки под своя покрив”, каза по време на откриването Силвия Чапарова - маркетинг мениджър на търговския център.

Собственик на 5-те марки е групата LPP, която за последните 27 години успя да се превърне от малка местна фирма в полския град Гданск в една от най-бързо разрастващите се международни модни компании с регулярен ръст на продажбите. Годишно приходите на компанията надхвърлят 1,6 милиарда евро. Мрежата за продажба на дребно на модния гигант обхваща 20 държави, а в края на 2017 г. магазините ѝ по цял свят са вече над 1700. Рекламни лица на Reserved са били звезди като Кейт Мос, Кара Делевин и дъщерята на Мик Джагър. Супермодели като Аня Рубик пък са рекламирали бранда Mohito.

“Отварянето на тези 5 магазина е много важен момент за нас”, допълни изпълнителният директор на Sofia Ring Mall Димитриос Папулис. Освен че първият Sinsay магазин се намира в този търговски център, от днес и най-големият Reserved в България е под покрива му.

“За мен е особено емоционален момент”, допълни Папулис.

Reserved в Sofia Ring Mall е най-големият магазин от веригата в България.
Reserved в Sofia Ring Mall е най-големият магазин от веригата в България.
Момента на прерязването на лентата на Cropp.  СНИМКИ: АЛЕКСЕЙ ДИМИТРОВ
Момента на прерязването на лентата на Cropp. СНИМКИ: АЛЕКСЕЙ ДИМИТРОВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X