Напишете дума/думи за търсене

Кои мъже са най-верни и кои обичат да кръшкат според зодиака?

Няма универсална рецепта за вярно във връзката. Дали един мъж ще реши да кръшка на половинката си или ще й бъде верен до гроб, зависи до голяма степен от неговото възприятие за любовта, от начина, по който е отгледан. Понякога обаче везните в полза на верността или изневярата са наклонени от характеристиките на зодиака. Какво казват звездите за моногамността на господата?

Рак

Мъжът от тази зодия е семеен мъж. Ако сте влюбени в мъж Рак, не трябва да имате никакво съмнение в неговата доживотна вярност. Още при запознанството ви той си представя вашия хепиенд. Той ще ви обича до безкрайности никога няма да ми накара да се чувствате несигурни в любовта му.

Лъв

Този мъж винаги иска да е център на вниманието, което е една от причината за дългия им ергенлък. Но като мъжът Лъв се влюби, той обича предано и копнее за вниманието на любимата си. Той иска да има чудесен брак и много деца.

Козирог

Когато мъжът от тази зодия сподели чувствата си, това трябва веднага да ви каже, че вие сте наистина специални. Истината е, че Козирогът обича уединението и не е особено въодушевен от връзките. Но ако ви е избрал за партньор, то тогава трябва да сте спокойни, това ще трае дълго. Той е честен и никога няма да скрие нещо от вас. Дори и да се случи да се влюби в друга жена, той ще бъде откровен с вас. За него е под достойнството му да разбирате за това от някой друг.

Водолей

Мъжът от тази зодия е най-мързеливият в зодиака, стане ли дума за изневяра. За него наистина е ужасно усилие да се среща с две жени едновременно и да крие този факт. Не си пада по триенето на съобщения, снимки, да лъже за ангажименти и прочие неудобства, които причинява двойният любовен живот. Поддържането дори само на една връзка е ужасно трудно за него.

Телец

Мъжът от тази зодия може да не е особен привърженик на извънбрачните авантюри, но има склонността да поставя под съмнение верността на жената до себе си. Tой е несигурен и е залепен за вас през цялото време. Затова по-добре не му давайте повод за ревност, защото това със сигурност ще разклати устоите на връзката ви.

Дева

Тук средно положение няма – или правите всичко по силите си, за да е щастлив мъжът Дева, или се гответе да станете жертва на изневяра. Девите мразят хората, които изневеряват, но ако не получава достатъчно доза удовлетвореност и радост от връзката, те бързо се превръщат в неверници.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X