Напишете дума/думи за търсене

Емилия: Открих любовта, която идва изневиделица и променя живота ти

Преди няколко дни фолк певицата Емилия навърши 36 години. Празникът й премина в компанията на семейство и приятели, както и на новата й половинка Жорж Башур.

Певицата сподели в социалните мрежи, че е най-щастливият човек на света, защото е открила любовта на живота си.

"Винаги ще помня този мой 36 рожден ден през 2018 година, защото бях с цялото си семейство и с моята прекрасна, безкрайна и истинска любов, без която не мога и винаги ще остане в сърцето ми защото,открих любовта, която идва изневиделица и променя живота ти незабавно", пише певицата във фейсбук.

Фолк певицата Емилия навърши 36 години преди няколко дни и получи огромен букет от годеника си Жорж Башур Снимки: Фейсбук
Фолк певицата Емилия навърши 36 години преди няколко дни и получи огромен букет от годеника си Жорж Башур Снимки: Фейсбук

Тя публикува и снимки с изненадата, която й е поднесъл нейният възлюбен - торта и огромен букет от рози, които изписват "Обичам те".

"Открих любовта, която ти спира дъха само като си помислиш за нея. Намерих любовта, която ти дава усещането за дом. Която може да изразява чувствата си. Любовта, която те кара да си секси ,независимо коя част на деня е. Любовта, която ти показва обичта и загрижеността си. Тази любов, която те кара да се чувстваш единствена ,защото си избрал именно нея. Любов, която те кара да се чувстваш изпълнена с енергия и искаща още и още. Онази любов, която може да познае настроението ти само с един поглед. Която ще знае кога имаш нужда от прегръдка и кога да останеш сама. Която ще ти даде сила в трудните моменти, а няма да те кара да се чувстваш още по -зле. Която ще остане до теб както в хубавите, така и в не толкова приятните моменти. Намерих онази любов, която те окуражава да следваш мечтите си. Която винаги ти напомня на какво си способна, когато се съмняваш в собствената си сила. Онази любов, която вярва в теб повече, отколкото ти самата вярваш в себе си. Любов, която ще бъде най-големия ти фен, дори когато не вярваш, че го заслужаваш. Тя никога няма да се усъмни в теб. Онази любов, която ще ти напомня всеки ден колко невероятна си. Любов, която напълно осъзнава какво има пред себе си. Онази любов, която те иска цялата, с добрите и лошите ти страни. Която избира теб, всеки път!!!Любов, която е способна да те успокои, когато излезеш извън контрол. Която не се бои от емоциите ти. Която вижда красотата ти дори в дните, в които ти самата не я виждаш!!! Любовта, с която искаш да преминеш през живота. Онази, без която не искаш да живееш .Която те целува, просто така. Която държи ръката ти, за да покаже на света, че си негова. Любовта, която ти пише всеки Божи ден,независимо по кое време е, за да провери дали си се прибрала жива и здрава. Любов, която знае как да те накара да се почувстваш по-добре когато си имала лош ден. Намерих онази любов, която ме вади от зоната ми на комфорт. Намерих онази любов, която ме прави по-страстна и романтична, от която не можеш и не искаш да свалиш ръцете си. Намерих онази любов, която смята, че тялото ти е също толкова красиво, колкото умът ти. Аз говоря за теб,Любов!!! Всичко това си ти за МЕН!!! ОБИЧАМ ТЕ и ще те обичам винаги толкова силно!!", пише още Емилия.

Емилия и Жорж Башур
Емилия и Жорж Башур

Освен невероятната изненада, която е накрала певицата да се понесе на крилете на любовта, Башур честити празника на бъдещата си съпруга и в социалните мрежи, обещавайки й, че ще я обича докато диша и винаги ще бъдат заедно.

През февруари Емилия съобщи, че с Жорж Башур са се сгодили. Тя е получила предложението изненадващо и сподели, че е много щастлива. Преди да се събере с него, певицата живееше с Коко Динев, от когото има син и дъщеря.

С тази снимка Башур честити на Емилия в социалните мрежи като написа: ОБИЧАМ ТЕ И ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ ДОКАТО ДИШАМ
С тази снимка Башур честити на Емилия в социалните мрежи като написа: ОБИЧАМ ТЕ И ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ ДОКАТО ДИШАМ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X