Напишете дума/думи за търсене

Един от "гласовете на България" ни кани на интимно преживяване

Изпълнителят Алекс Байчев, който нашумя покрай участието си в „Гласът на България“ и песните „Само моя си“ и „Ти да си до мен“ подготвя своя първи акустичен концерт. На 19 април, само четири дни след рождения си ден, талантливият музикант е подготвил редица изненади за ценителите на качествената музика и обещава красиво интимно преживяване за всеки свой гост.

На събитието ще чуем и най-новата песен на изпълнителя „Игра на лъжи“ по текст на една от най-популярните ни текстописци - Йоана Мирчева. „Защо дойде, защо си тук, нали беше с друг“, пита Алекс в парчето, което вдъхновява с красиви думи. Видеото към парчето ще бъде заснето в края на месец март, за да може да дебютира за първи път специално пред най-верните фенове на Алекс Байчев. Концертът му ще се състои на 19 април в столични Sofia Live Club от 20:00 часа. Негови звездни партньори на сцената ще бъдат певецът Лазар Кисьов, както и футболистът с ново амплоа Ваня Джаферович, който взема дейно участие в последното парче на Алекс „Ти да си до мен“.

Освен тях на сцената ще бъдат и Цанимир Байчев - пиано, Георги Пармаков - китара, Богомил Енчев - пeркусии и Антон Пиперов - бас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X