Напишете дума/думи за търсене

Елегантност в 55 кв. м (галерия)

Снимки pufikhomes.com

Това е нестандартен апартамент с площ от 55 кв. м, който се намира в бивш хан от XVIII век край испанския град Гуадалахара. Заради миналото на сградата се е наложила голяма реставрация, като целта е била да се запази в максимална степен автентичното излъчване, но комбинирано със съвременни материали.

Трансформацията е направена от компанията Cabanillas XXI, а интериорът е дело на Роберто де Андрес от Design Plus Contract. Запазени са част от оригиналните каменни стени и някои от дървените греди, а цветовата гама и мебелите допълват внушението за рустикален стил.

Заради малката площ Андрес е предпочел да оформи поне една по-обширна зона. Затова е обединил обемите на дневната, кухнята и трапезарията. Спалнята е съвсем малка, но изглежда уютна и дори романтична с добавянето на люляков цвят. Неговото продължение се вижда и в банята, където шкафът пренася стилистиката от останалата част на дома. А в него изобилства от текстури, принтове и акценти, създаващи усещането едновременно за топлина и елегантност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X