Напишете дума/думи за търсене

Лятото започва със 18-тата Модна Фиеста Албена

Началото е пред най-новото бижу на Албена, петзвездният хотел „Парадайс Блу“

18-тата Модна Фиеста Албена, започва от 7 ми до 10 юни, в Албена! „Ще открием тържествено на брега на морето, пред най-новото бижу на комплекс Албена, петзвездното бижу - хотел „Парадайс Блу“, където заедно ще се забавляваме с дизайнери, туристи и музикални изпълнители.

От морето ще излезе Джеймс Бонд, в ролята на който ще влезе Диян Христов, обявен след допитване за Най-красивия мъж на десетилетието, и така символично ще отбележим началото на фиестата. ”, разкрива подробности около старта на фиестата продуцентката Мариана Аршева.

В продължение на няколко вечери във вариете театър “Албена” ще се покажат елегантни облекла, заедно с изпълненията и шоуто на Айвън и балет „Максимус”, Кристина Димитрова, Начо Паскал, Джина Стоева, Ивена, известният испански латиноизпълнител Лукас Маскиано и др., а сутрин са ревютата на плажни и спортни костюми, аксесоари на атрактивните басейни „Малибу”, „Калиакра“, най-красивия аквапарк „Аквамания“ и петзвездния хотел ”Фламинго Гранд”.

Тази година певицата Соня Немска идва с дъщеря си Рая, която ще дефилира по красивите плажове на комплекса. Традиционно, вече 18 години, водещ на фиестата е любимецът на всички Искрен Пецов! С дефилета ще се разпишат и модните къщи „Анджи фешън”,“ Яша“, „Сватбен ден“, „Лейди София ”, „Мери фешън”, „Марини фешън”, „Маркос”, „Сенсейшън”, „Мери блу” и др. На модната фиеста традиционно ще видим и най-красивите мъже и жени на Бълтария – д-р Евгени Евтимов, собственик на агенция за модели и манекени, Мистър Менхънт Али Алиев – 7ми в света, Мистър Пловдив Стоян Димов и др.

Елегантните облекла ще бъдат показани от Мисис България Бояна Йорданова, Мария Микаела, Най-секси варненски модел Клавдия Караджова и др. Традиционно ще презентираме и един от най-страхотните продукти за лятото, с който всеки може да постигне МАКСИМУМ ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕТО и МАКСИМУМ КОМФОРТ.

Това е слънцезащитния спрей срещу полепване на пясък Sun Zone 50 на Орифлейм. Предпазващият комплекс Cellular Protection осигурява сигурна защита срещу UVA/UVB лъчите и свободните радикали. Ще има състезание между модели, гости и дизайнери, като отборът, който победи, ще получи слънцезащитни продукти за цялото лято. Не са забравени и най-уникално вкусните сладоледи, тези на Nestle Ice Cream Bulgaria.

С тях ще има състезание „Познай вкуса на сладоледа“, като акцент е естествено Boss - а на всяка ситуация. Досега победители са били певецът Васил Петров, Искрен Пецов, Мистър Менхънт Али Алиев, Джина Стоева и др.

Традиционно фиестата ще закрием в най-красивия Вариете Театър „Албена“! На 17 – тата Модна фиеста в Албена, колекцията на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер, беше показана веднага след премиерата й в Париж, за първи път в България.

Самите криейтив директори Инма Саурина и Луис Беркун, които бяха в Албена, не скриха своето очарование от България, Албена и невероятната организация на събитието.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X