Напишете дума/думи за търсене

Комбинация от стилове в жилището (галерия)

Често малкото на площ жилище поставя големи предизвикателства пред собствениците, особено ако е едностайно. Дизайнерите от студио Archdizart group обаче са се справили отлично с този апартамент с площ от 50 кв. м във Видное в Подмосковието.

Проектът съчетава съвременен стил с щипка класика и малко лофт. Главните предимства след лекото преустройство в разположението са обособяването на отделна спалня, многото място за съхранение и работният кът на усвоената лоджия. В дневната визуалният център е биокамината, около която са високите шкафове с витрини. Ъгловият диван е залепен за тухлена стена, а осветлението в зоната носи привкуса на класиката.

Плъзщата се прата с няколко панела отделя дневната от спалнята. В нея има голям и функционален гардероб изцяло в бяло с плъзгащи се врати и панорамно огледало. Кухнята е просторна с интересно решение мивката да е точно в ъгъла. Вградените електроуреди я правят много компактна, а белите шкафове и черният плот изпъкват приятно на фона на гърба с ориенталски мотиви. Лампите лунички на тавана следват разположението на шкафовете и сякаш "идват" от спалнята.

От кухнята се излиза на лоджията, превърната в приятно работно място. И тук откриваме бялата тухлена стена, както и ориенталските мотиви от кухнята, но в пода. Те са на същото място и в антрето, където луничките и голямото огледало създават приятни отблясъци и визуално разширяват пространството. Цветовата гама в жилището е ненатрапчива, спокойна и стилна.

Снимки design-homes.ru
Снимки design-homes.ru
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X