Напишете дума/думи за търсене

Защо принцеса Даяна отказва да носи "Шанел" след развода с принц Чарлз?

Лейди Даяна

Стилът на принцеса Даяна остава неподправен до ден днешен и много дизайнери искаха тя да носи дрехите им.

Но според нов доклад, който се появи наскоро, тя е отказвала да носи дрехи и аксесоари с марката "Шанел".

В интервю за "Харпърс Базар" австралийският дизайнер Джейсън Бръндсън споделя, че среща Даяна през 1996 г. за благотворително събитие при последната му визита в Австралия.   

"Бях много добър приятел с Джон Бейли, който й беше фризьор по време на посещението там. Тя беше разведена отскоро, а Джон знаеше, че съм й огромен фен. На сутринта, когато тръгна да й прави прическа, ме попита: "Искаш ли да дойдеш с мен, като мой асистент?", аз естествено казах "Да, разбира се."

Но когато се приближава до Даяна, Бръндсън си спомня отказа й да носи обувки на "Шанел". "Тя излезе, носеше обувките в ръка и ги хвърли на дивана, след което се обърна и ме попита: "Какво си мислиш?", приближих се до нея и й отговорих, че според мен много ще й отиват на тоалета "Версаче", но тя ми заяви: „Не, не мога да нося дрехи с инициали с двойно "C". Това са Чарлз и Камила.""

Разводът на принцеса Даяна и принц Чарлз бе завършен през август 1996 г.. Малко преди да бъде съобщено официално за него, изтекоха любовни разговори между принц Чарлз и Камила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X