Напишете дума/думи за търсене

Най-новите модни тенденции при банските

Със старта на сезона на жеги, слънце и плажове е време и за новите трендове при банските костюми това лято.

1. Колан

Без значение дали цял бански, или модерните две части с висока талия като от 50-те години на миналия век - коланите са навсякъде. Забравете за очилата, сламените капели и свежите сандали - най-добрият начин да добавим аксесоар към лятната ни визия този сезон е коланът на банските. Плажното облекло на 2018-а определено е направено, за да акцентира върху женските извивки и да подчертае фигурата тип “пясъчен часовник”.

2. Спортно удобство с модерна нотка

Не всяка жена отива на плаж просто за да почернее. И ако си търсите бански, който не е направен само за почивка под чадъра, а и за сутрешен джогинг или тренировка по плажен волейбол, модните дизайнери са помислили и за вас. Неопренът, съчетан с горнища тип потник и удобни бразилки за долнища, гарантират удобството да не мислите постоянно за изхлузващия се бански.

3. Къдрици, волани и жабо

Те винаги са част от тенденциите за лятото и особено тези при банските. Но като добавка към миналогодишните вариации, които включваха целите бански с едно рамо и пеплум, тази година къдриците са по презрамките, раменете и деколтето. Игривите щампи на плодове добавят закачливост към цялостната женствена визия.

Най-новата модна тенденция - бански с колан
Най-новата модна тенденция - бански с колан

4.Възелче

Времето на кроп топовете, които наподобяват къси блузи, залезе триумфално, защото в момента всяка една обикновена тениска се превръща в кроп топ. С най-простото изобретение- връзването на малко възелче отпред. Е, тенденцията е същата при банските. Отново напомняйки за 50-те години - най-често възелът се използва при банските от две части с висока талия. Новото при тази тенденция е комбинирането на възлите и целите бански.

5. Високо изрязани цели бански

Една от емблемите на 90-те години определено се връща и е тук, за да направи краката ни доста по-дълги. Определено тенденцията е за смелите и стройни момичета, които са готови да покажат малко повече плът, въпреки че са избрали цял бански.

Розов бански с къдрици - перфектната комбинация
Розов бански с къдрици - перфектната комбинация

6. Закачливо несъответствие

Не се притеснявайте, ако се окаже, че в куфара ви няма горнище и долнище с еднакъв цвят или щампа. Дори се уверете, че е така, защото разбърканите долнища и горнища на бански и този сезон не са недоразумение, а оръжие, както бе и през последните няколко години. Този сезон точките и райетата продължават да се съчетават успешно.

Високо изрязано долнище в комбинация с пайети
Високо изрязано долнище в комбинация с пайети

Цветовете и принтове

1. Класическата комбинация

Черно и бяло далеч не означава скучно, особено що се отнася до банските костюми. Цветовата схема при много дизайнери е проста, но включва различни асиметрични силуети и семпли щампи. Дизайнерите демонстрират игра с големи точки, звезди и различни интересни силуети.

2. Абстрактни

Топлите земни тонове и абстрактните бохемски щампи са вечната тенденция за лятото. Освен в широките ленени рокли вече я има и при банските.

3. Тропически и флорални мотиви

Флоралният принт никога не си отива, но цветята вече са заменени от палми - с всяка изминала година все по-ярки и смели. Флората и фауната от пролетните колекции на дизайнерите сега са незалязваща тенденция и при банските.

4. Розово

Какво по-женствено от жена в розов бански? Бебешкото розово, цвят сьомга, и Барби розовото са навсякъде.

Моделите в този цвят са с всевъзможни изрязани части, къдрици и набори и носят романтично усещане.

5. Неонът никога не си отива

Искрящите цветове отново са за предпочитане пред пастелните през предстоящия летен сезон.

Светлоотразителното зелено е гаранция за това, че няма да останете незабелязани дори на най-претъпкания плаж.

6. Блясък - пайетите са навсякъде. Лъскавите материи също. Златото и среброто гарантират това, че бронзовият загар ще изпъкне на плажа. Много трябва да се внимава при прането на бански от лъскави материи, прекаленото търкане и останалият пясък по тях могат да са пагубни за блясъка на плата. За предпочитане е прането на ръка и с омекотител.

Жени, модерно е, но недейте!

Изключително секси е банският с изрязани части. Интересният дизайн обаче води до неприятни ситуации след придобиването на тен. Никой не иска да е със загар на ленти или странни линии, така че избягвайте прекаленото носене на този тип бански, който предизвиква комични ситуации след няколко дни на плажа. Вместо да купувате само екстравагантно изрязани бански, изберете класическите модели, които да носите, докато не потъмнеете и след това прибягвайте към по-интересните модели.

Кадифе - класическо, аристократично, но не и подходящо за плаж. Въпреки всичко дизайнерите на една от най-нашумелите младежки марки бански костюми - “Траянгъл” не са го изключили, докато подбират материите за бански този сезон. Но помислете за последиците от слънцето, солената и хлорираната вода, пясъка и процеса на измиване на всичко това от вашите бански. За съжаление кадифето не е неопрен и ще загуби първоначалните си качества след сблъсъка си с плажа.

-----------------

Плажни хитринки

1. Спрей за красиво оформени плажни къдрици

В шише за спрей се смесват равни части вода, балсам за коса и морска сол, като хубаво се разклаща бутилката. Нанася се на подсушена коса и гарантира закачливи къдрици, които не са сухи и изтощени благодарение на балсама в серум тип “направи си сам”.

2. Добавка към бронзовия загар

Често кожата ни след дълъг престой под слънчевите лъчи е суха и е загубила естествения си блясък. След хидратацията с крем за след слънце може да се добавят и нашумелите наскоро лосиони тип лава за тяло. Всичко около тази тенденция започна от барбадоската красавица Риана. В интервю по време на представяне на нейната марка козметика тя споменава, че винаги през лятото е искала кожата ѝ да блести. Затова създава смесицата между олио и лосион за тяло с блестящи частици и заради интересната ѝ текстура я нарича лава. Тази лава може да направим и сами. За целта в бутилка бебешко олио или лосион за тяло се добавя достатъчно пигмент (за да боядиса сместа) под формата на сенки за очи или хайлайтър за лице. За предпочитане е пигментът да е в златист или бронзов цвят. Ефектът след намазването върху тялото определено е “Уау!”. Отблясъците на пигмента озаряват кожата и несъмнено ще засияете! Внимавайте с носенето на бели дрехи докато сте намазани с блестящия лосион.

3. От плажа директно към ресторанта

За съжаление, са малко местата, на които е прието да обядваме по бански. За мъжете е просто- тишърт или потник. Но не за всяка жена е удобно да нахлузи къси панталонки върху мокрото долнище на банския. Затова дългите шалове се превръщат от парео в практична рокля. Има стотици начини да изработим за минути рокля от достатъчно дълъг шал. Ако сте любителки на пълното съчетаване на банския с всички други плажни аксесоари, това лято дизайнерите представят колекции, където цветовете и материите на банските са съчетани с дрехите, които слагаме върху банските.

Раиран бански с отново модерната висока талия
Раиран бански с отново модерната висока талия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X