Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са най-склонни към депресия

Козирог

Козирог е другият зодиакален знак, който е по-податлив на депресия. Въпреки че хората от тая зодия са склонни да останат спокойни дори под натиск, когато не успеят да покажат истинското лице на техните емоции, може да пропаднат в дълбока депресия. Козирозите са мрачни по природа, затова депресивните състояния за тях не са голяма работа.

Често се чувстват отговорни за всички и всичко, а когато не отговарят на високите си изисквания, вината бързо се превръща в депресия. Козирозите трябва да се научат да се доверяват на себе си и на околните. Добре е да изберат няколко близки и надеждни приятели, с които може да споделят чувствата си, когато се чувстват тъжни.

Близнаци

Те са сложни хора, които са склонни да изпитват силни емоции, независимо дали са добри или лоши. Близнаците са много интелигентни, динамични и приказливи хора, но може да се депресират, ако попаднат в скучна рутина или ако се окажат в положение, в което не може да изразяват свободно своите идеи.

Докато някои зодиакални знаци предпочитат да страдат в мълчание, Близнаците ще извадят на показ депресията и вътрешните си проблеми пред външния свят или ще изберат да се справят с това, като се впуснат в дейности, които ще ги разсейват от това им състояние.

Телец

Телецът също е един от зодиакалните знаци, които имат склонност да изпадат в депресия. Той е домошар, който обича познатия и обичаен комфорт на живота. Телецът се чувства най-удобно, когато е в собствения си дом или когато е заобиколен от близките си. Депресията може да го удари силно, а когато това се случи, той спи повече, яде до степен на лакомия и иска да бъде оставен на мира.

Дори когато се чувства изключително тъжен и безнадежден, Телецът е с високо вдигнат гард, що се отнася до емоциите му, и има съвсем малък кръг от хора, на които се доверява. Обича да готви, да пече сладкиши и да се отдава на ароматерапия, когато се чувства депресиран.

Кои зодии са най-здрави?

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X