Напишете дума/думи за търсене

Eфективен метод за разширени вени и хемороиди

Тази формула дава много добри резултати и при тромбофлебит, мозъчна атеросклероза, слединсултни състояния и оказва общо благоприятно влияние върху кръвоносната система.

Д-р Недков, обяснява:

„По време на кариерата си съм се занимавал с много случаи на пациенти, страдащи от разширени вени и хемороиди. Има продукти на основата на растителни екстракти, даващи очевидно добри резултати и са алтернатива на операцията. Такъв продукт е и течната формула ВАРИКСИН. Формулата е създадена от нашия виден Академик Хлебаров и това само по себе си говори много за продукта. След използване на ВАРИКСИН от моите пациенти, мога да свидетелствам неговата ефективност. Видимо състоянието на техните вени се подобрява, болката и дискомфортът изчезват, добър естетичен ефект се усеща след няколко дни. Тази билкова комбинация съдържа 300% повече активни компоненти, които са причина за бързите резултати при премахването на разширени вени, подуване и спазми на прасците, както и ефективно свиваве и прибиране на хемороидите. Във вид на течна формула, активните вещества са още по-концентрирани и се абсорбират много по-бързо. Благодарение на това те действат незабавно след прием.

ВАРИКСИН свива и успокоява възпалените вени, прибира хемороидите и облекчава паренето и болката, възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес. Отличен е за профилактика на кръвоносната система.

Комбинацията на вложените във ВАРИКСИН концентрирани извлеци на невен, левурда, хмел, босилек и жълт кантарион, участва активно в процесите на растеж на епитела и възстановяване на кожата, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, съдейства за оттичане на задържаните течности в организма. Билките са щадящ и надежден метод, с който хемороидите се прибират по напълно естествен и безболезнен начин. Стягащото, но същевременно меко и щадящо действие на концентрирания билков екстракт ВАРИКСИН, спомага за намаляване на неудобствата, свързани с хемороиди.

Продуктът притежава сертификат за качество, което е гаранция за полезността и ефективното му действие. Препоръчителен е тримесечен прием за дълготрайни и ефективни резултати“

„Вариксин” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/varixin/ или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + безплатна доставка (общо 49 лв.)

2 бр. х 45 лв. + безплатна доставка (общо 90 лв.)

3 бр. х 39 лв. + безплатна доставка (общо 117 лв.)

X