Напишете дума/думи за търсене

Галин, изкушен от Мартина Юрукова, звъни на 112

Галин зарадва своите многобройни фенове с най-новия си сингъл „112“. В него красивото момче на попфолка е изкушено от небезизвестната плеймейтка Мартина Юрукова, която зрителите вече познават от “На Египет Фараона”.

Песента беше представена в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube и буквално за часове парчето беше гледано от над 500 000 души.

В новото си видео изпълнителят е в доста различна светлина както визуално, така и музикално. Песента се отличава с динамично темпо, което кара зрителите да затанцуват под звуците на “112“. За неговата реализация Галин се довери на режисьора Георги Марков. Впечатление прави още модерната и доста различна визия на Галин, който демонстрира, че не се страхува да експериментира нито с музиката, нито с външния си вид.

Междувременно оценките за песента сами говорят за потенциала u да се превърне в хит на Лято 2018. “Браво, песента още от първо слушане ме грабна. Силно вярвам, че съвсем скоро ще дойде този ден, в който българската музика ще се слуша и знае по цял свят“, “Тази песен ме кара да викам линейката“ са само част от коментарите под парчето.

X