Напишете дума/думи за търсене

9 очевидни признака, че половинката ти изневерява

5. Купува си секси бельо, което никога не виждате

Защо да купува скъпо секси бельо, когато никога не го демонстрира пред вас. Най-вероятно е предназначено за друг човек. Половинката ви няма намерение да бъде секси за вас вече.

6. Постоянно мрънка за всичко, което правите

Ако половинката ви вече емоционално е излязла от връзката, то със сигурност вече не я интересува какво мислиш, как се чувстваш и какво правиш. Тя дори ще се опита да в критикува за всичко, за да ви накара да я намразите и така да направите тръгването й от вас по-лесно.

7. Става близък приятел с мистериозна особа

Винаги се страхувайте от тайнствени нови хора в живота на партньора си, особено когато са от срещуположния пол. Не твърдим, че трябва да ставате ревниви или параноични, но малко предпазливост никога не вреди.

8. Сменя парфюма

Ако реши да смени аромата, с който е от години, може да означава, че партньорът ви вече му се е наситил или че се е наситил на вас. А ако усетите ухание от непознат парфюм върху дрехите на половинката си, нищо чудно вече да сте с един крак в лигата на рогоносците.

9. Отбранява се, когато изразите съмненията си

Един от най-очевидните признаци за изневяра е, когато неверникът стане прекалено отбранителен, обвинявайки неговата лоялност към вас. Той ще си спомни, че атаката е най-добрата защита и ще започне да ви обвинява за крака на връзката ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X