Напишете дума/думи за търсене

Слушайте новата програма на Radio FM+!

„От 10 до 2 с Евелина Павлова” и „Drive Time” с Калина Стефанова!

Евелина Павлова отново става част от екипа на Radio FM+,

с което я свързва 25 годишна история.

Тя работи в радиото от самото му създаване през 1992 г.Освен водещ , Евелина е била и програмен директор на Radio FM+, после и на Мила Голд.През годините се превръща и в едно от лицата на Нова тв, като водеща на формати като „Биг брадър”, „ Аз обичам България”, както и автор и водещ на токшоуто "На твое място". И макар да призна в ефир, че вече е забравила как се кара колело, доказа на слушателите, че прекрасно си спомня какво е да си блестящ водещ в ефира на Radio FM+

Най-добрата музика в компанията на един от легендарните гласове от ефира на Radio FM+ Евелина Павлова.Слушайте „От 10 до 2 с Евелина Павлова” от понеделник до петък, между 10 и 14часа.

Докато вие управлявате вашия автомобил на път за вкъщи, тя управлява ефира на Radio FM+. Именно в ръцете на Калина Стефанова остава най-приятната част от деня, краят на работния ден. Докато пътувате, докато правите планове за вечерта, тя е с вас. С интересни акценти от деня, с предстоящи събития вечерта, с много добро настроение и всичко това на фона любимата ви музика.Слушайте „ Drive Time” с Калина Стефанова, от понеделник до петък, между 18 и 20 часа.

X