Напишете дума/думи за търсене

Певицата Деми Ловато: Ще продължа да се боря

Певицата Деми Ловато, която в края на юли постъпи по спешност в болница заради свръхдоза с хероин, заяви в изявление, че ще продължи да се бори със зависимостта.

Тя публикува обръщението си в инстаграм след дълго мълчание за фаталната случка, която разтревожи феновете й. В него Ловато моли за време, за да се излекува и фокусира по пътя на възстановяването. 

"Винаги съм била откровена за пътя на пристрастяването си. Това, което научих е, че тази болест не е нещо, което може да изчезне или да избледнее с времето. Тя е нещо, което трябва да продължа да преодолявам и все още не съм го направила". Така Деми започва изявлението си.

Певицата благодари на Господ, че се е погрижил да е добре и да е жива. Тя се обръща и към феновете си с благодарност за цялата любов и подкрепа, които е получила от тях. "Вашите позитивни мисли и молитви ми помогнаха да премина през този труден период", пише Ловато.

В публикацията 25-годишната красавица не пропуска да благодари и на семейството си, приятелите си, екипа си и служителите на медицинския център, в който бе настанена." Без тях нямаше да имам възможността да пиша това писмо", заяви тя.

"Сега се нуждая от време, за да се излекувам и да се съсредоточа върху това да остана трезва и по пътя към възстановяването. Любовта, която всички ми показахте, никога няма да бъде забравена и очаквам с нетърпение деня, в който мога да кажа, че преминах от другата страна. Ще продължа да се боря", пише за финал Деми.

25-годишната певица и преди откровено е признавала за зависимостта си към алкохола и наркотиците, към които посяга когато е едва 17-годишна. Ловато не могла да понесе дълго такъв живот и се записала в клиника, за да се пребори със зависимостта. “Трябва да се заобиколиш с хора, които те подкрепят, за да бъде промяната възможна”, казва певицата. Неведнъж признава, че да остане трезвена, не е лесно. Много пъти се е изкушавала да посегне отново към кокаина и алкохола.

Превод и редакция: Симона Бузова

Певицата Деми Ловато Снимка: Инстаграм/ ddlovato
Певицата Деми Ловато Снимка: Инстаграм/ ddlovato
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X