Напишете дума/думи за търсене

Цветно многообразие в малкото жилище (галерия)

Собственичка на апартамента с площ 42 кв. м е млада дама, която обича да приема гости. Тя се е обърнала към интериорния дизайнер Светлана Светлицкая от студио M I S U R A за осъществяване на желанието си да има обичайните удобства на дом, но и място за събирания.

Снимки pufikhomes.com
Снимки pufikhomes.com

Реализацията е започнала с премахване на преградите между кухнята и трапезарията, което е отворило приятно обширно пространство, в които да има място за повече хора. За да не се нарушава целостта му кухненските уреди и мебели са разположени в ниша плътно до една от стените. Светлицкая умишлено е добавила усещане за парижко кафене - с дизайна на кръглата маса в трапезарията и столовете край нея, същите като и на усвоената лоджия.

В другия край на едностайното жилище са дневната и спалнята, в която навлиза естествена стена заради разположението. Формално тези зони са отделени една от друга със завеса. Цветовата гама се заиграва със сетивата, давайки собствено излъчване на всяко кътче. Яркият характер на апартамента се допълва и от разнообразието на принтове.

Антрето също е много цветно
Антрето също е много цветно
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X