Напишете дума/думи за търсене

Рустикални елементи в апартамента (галерия)

Апартаментът от 60 кв. м се намира в Осло и не може да се впише сред типичните примери за скандинавски интериор. На първо място защото основният цвят е розовият. Но и защото в жилището има много рустикални елементи. По-нестандартната визия се допълва от наличието на живи цветя.

Снимки pufikhomes.com
Снимки pufikhomes.com

Жилището е собственост на 34-годишната Камила Волден, която е успешен млад предприемач в Норвегия. В желанието си да има свое кътче, което най-пълно да отразява същността й, но и да я зарежда с вдъхновение, тя сама е създала интериора. В него присъстват и отличителните за скандинавския стил елементи, особено в спалнята, но те сякаш са просто сцена за изявата на розовата фантазия на домакинята.

Яркият и характерен цвят допълнително провокира възприятията, защото в някои части на жилището е с ефект омбре. А в трапезарията един ъгъл в пепеливо розово служи за красив фон на трапезарната маса и малката камина. Повечето от предметите в декора, особено в дневната, Камила е купувала лично от различни магазини из Европа. Малко екзотика в дома се добавя и благодарение на килима в тази зона, който е донесен от Маракеш.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X