Напишете дума/думи за търсене

Руското чудо, направено по рецепта на феноменалната билколечителка Елена Зайцева

УНИВЕРСАЛЕН ЛЕК

Съществува ли универсален лек, към който да посегнем при всякакви неразположения и болежки? Да, колкото и невероятно да звучи – лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Това е руското чудо на Елена Зайцева, наречено Биоактал.

Биоактал поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания.

Доказано укрепва имунната система, подпомага организма при възстановяване от прекарани вирусни заболявания, прочиства тялото от токсини, преборва упоритите псориазис и екземи. Отлично повлиява хранителни разстройства и анорексия, подобрява апетита. Особено ефективен е при:

Заболявания на опорно-двигателната система: Ревматизъм, подагра, артрит

Сърдечно-съдови заболявания: Високо кръвно налягане, атеросклероза

Белодробни заболявания

Камъни в бъбреците и жлъчката

Хепатит

Диабет

Цистит

Чревни заболявания

Кожни заболявания

Ракови заболявания

Само след месец прием на Биоактал организмът се зарежда с нови жизнени сили, прочиства се и се подобрява външният вид.

Състав:

Корен от глухарче, корен от троскот екстракт, корен от репей екстракт

Д-р Костова

Като кардиолог с дългогодишна практика, горещо препоръчвам Биоактал на своите пациенти. Продуктът има общо укрепващо действие, подобрява състоянието на кръвоносните съдове и регулира кръвното налягане. Самата аз го ползвам.

Наум Котев

След тримесечен прием няма и следа от болките в ставите. Помогна ми Биоактал. Това е любимият ми продукт, при най-малкото здравословно оплакване се доверявам на него. Препоръчвам го на всички.

Биоактал поддържа всички органи и системи в тялото в нужното здравословно състояние и предотвратява поява на тежки заболявания.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Биоактал има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Този неповторим екстракт се съхранява в специално стъклено шишенце, произведено във Франция. Разработено е с мисълта и грижата да запази напълно ценните вещества от нежелано въздействие на светлината и въздуха.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

Продуктът Биоактал можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата http://tonik.info/bioactal/ или в повечето аптеки в страната.

X