Напишете дума/думи за търсене

Чудото, направено по стара билкарска рецепта, което се бори успешно с подаграта

Съществува ли лек, към който да посегнем при подагра? Да, колкото и невероятно да звучи – лек има. При това съставът му идва от природата, на една ръка разстояние от нас. Това е чудото отнародната медицина, наречено Подаграл.

Подаграта е напълно лечимо заболяване. Силно влияние й оказват диета и ограничаване на приема на алкохол. Назначаването на лечение с медикаменти се извършва от ревматолог. Между пристъпите е важно да бъде намалено количеството на пикочна киселина.

На помощ също така идва ПОДАГРАЛ – изключителен продукт с изцяло натурален състав. Спомага естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и в другите тъкани, оказва благоприятно влияние върху ставите – на големия пръст на крака, глезените, петите, колената, китките, пръстите и лактите. Подпомага нормалната физиологична функция на ставите, поддържа в добро състояние околоставните тъкани, междуставните пространства и другите тъкани и органи, прави възможно свързването на пикочната киселина във водноразтворимо съединение, което се отделя по естествен начин от организма.

ПОДАГРАЛ е високоефективен както при подагрични кризи, така и при хронична подагра. Приложим е още при проблеми в ставния апарат и пикочо-половата система.

ПОДАГРАЛ СЕ ПРЕПОРЪЧВА при хора, страдащи от:

Подагра

Артрози и ошипявания

Хора, предразположени към задържане на пикочна киселина в организма

Болки в ставите, кръста и костите

Ограничена подвижност и скованост в ставите

Отоци

Състав: Троскот корен, Бял равнец стрък, Глухарче стрък, Гръмотрън корен, Златна пръчица стрък, Мента стрък, Синя тинтява стрък, Полски хвощ стрък.

Мнението на специалиста, Д-р Маринов:

„Ако се остави нелекувана, подаграта се развива най-вече поради постоянното натрупване на пикочна киселина в ставите. Пристъпите обикновено преминават за няколко дни, но с течение на времето те стават все по-чести и причиняват тежък артрит и необратими поражения в ставите, като в най-лошия случай подаграта става причина и за сериозни бъбречни заболявания.

С ежедневния прием на ПОДАГРАЛ, вие си гарантирате поддържане на всички органи и системи в тялото в най-добро здравословно състояние и осигурявате превенция за развитие и обостряне на подагра.“

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Подаграл има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 42 лв. + Безплатна доставка /Общо: 42 лв./

2 бр. х 38 лв. + Безплатна доставка /Общо: 76 лв./

3 бр. х 35 лв. + Безплатна доставка /Общо: 105 лв./

Продуктът Подаграл можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата http://tonik.info/podagral/ или в повечето аптеки в страната.

X