Напишете дума/думи за търсене

здраве

;
Индонезийската кухня разчита на лютото и кокоса

Индонезийската кухня разчита на лютото и кокоса

Отделните региони в Индонезия си имат свои характерни вкусове и специалитети, но в тях почти винаги присъства риба, продукти от кокосови орехи и чушки чили.

Диетологът Цветан Петков: На вечеря никакви млечни продукти

Диетологът Цветан Петков: На вечеря никакви млечни продукти

Цветан Петков има много приятна, но сякаш странна представа за диетите и отслабването. Според него: „Те винаги трябва да са свързани с удоволствие, а не с мъчение или насилие”.

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго.

Ароматен хляб с мед и тиква

Ароматен хляб с мед и тиква

необходими продукти: 300 г брашно 1/2 с.л. бакпулвер 1 с.л. сода за хляб 1 с.л. сол 3 с.л. смляна канела 1 яйце 240 мл тиквено пюре 60 мл олио 100 г мед 120 мл кисело мляко 2 с.л.

6 идеи за нетрадиционни предястия

6 идеи за нетрадиционни предястия

Зеленчуков чипс 10 мин (без времето за печене)/ 1–2 порции Нарежете на тънки слайсове 1 глава цвекло, 2 моркова и 2 картофа. Поръсете ги със сол или подправки на вкус.

5 ястия със спанак

5 ястия със спанак

Крем-супа от спанак необходими продукти: 100 г спанак 200 г коприва 3 стръка пресен лук на ситно 2 стръка пресен чесън на ситно 2 средно големи картофа на кубчета 4 чаши зеленчуков бульон (или

Диетологът Здравка Максурова: Забравете за плодовете вечер

Диетологът Здравка Максурова: Забравете за плодовете вечер

Освен красива жена Здравка Максурова е сертифициран треньор, диетолог към Северноамериканска фитнес академия (N.A.F.A), състезател в категорията „Бикини фитнес”, майка на две деца,

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

Ако седмица след Великден ви втръсне от вкуса на козунака или пък той започне да изсъхва, можете с остатъците от него да сътворите нещо ново и още по-сладко. Ето няколко идеи.

Луси Монгомъри: Винаги може да си сигурен, че предстоят още много пролети

Луси Монгомъри: Винаги може да си сигурен, че предстоят още много пролети

Ето я - тя винаги идва. Колкото и страшен да е студът, колкото и дълга да е тъмнината, тя винаги се усмихва в края на изпитанията. Пролетта. Надеждата е с нея.

Александър Андонов: Суперхраната мумио е божествен лек за редица болести

Александър Андонов: Суперхраната мумио е божествен лек за редица болести

В своя сайт www.alex-andonov.com победителят в конкурса Best Model of Bulgaria'96 Александър Андонов има рубрика „Код на младостта”, в която описва храни,

X