Напишете дума/думи за търсене

Кое може да провали перфектната среща

Познато ли ти е онова приятно чувство на вълнение и очакване преди среща с любимия или пък дълго жадувана вечер по женски? То често е свързано с редица приготовления и неизменните въпроси – какво да облека, изглеждам ли достатъчно добре, как да съм наистина неотразима…

Със сигурност ти е позната и онази приятно-трескава подготовка преди това – да помислиш за грима, прическата си, облеклото и обувките, за да бъде всичко наистина съвършено.

И така – моментът наближава. Предвидила си всичко – тоалетът ти е изпипан до последния детайл, а ти си в целия си блясък и се чувстваш фантастично. Очертава се перфектна среща, защото си помислила за всичко – от визията ти до времето навън.

Тогава обаче се появява ТОЙ и заплашва да провали приятното ти прекарване.

Как е възможно?! Защо точно сега?! ЧРЕВНИЯТ ДИСКОМФОРТ може да осуети напълно плановете ти за фантастична среща. Не му позволявай!

Бъди подготвена за всяка ситуация с "Флора 8". Симбиотик с доказано благотворно действие за здрава и балансирана чревна флора. "Флора 8" от ABOPHARMA съдържа комплекс от пробиотици и пребиотици, като доставя 8 милиарда бактерии от два специално подбрани щама. Подходящ за всекидневна употреба не само поради благотворното си действие, но и поради неустоимата наслада от завладяващия му вкус на крем карамел.

"Флора 8" повлиява благоприятно състоянието на чревния тракт при редица нарушения на функциите на храносмилателната система. Сред тях са така неприятните запек, подуване, болка, газове и диария. Не на последно място "Флора 8" стимулира имунитета на организма и благоприятства възстановяването при прием на нестероидни противовъзпалителни лекарства. Подходящ е и по време на диета, или постене, не съдържа захар, мляко, глутен, ГМО, консерванти и оцветители.

А най-хубавото е, че можеш да приемаш "Флора 8" навсякъде и по всяко време без вода, защото се предлага в удобна форма – индивидуални сашета за директна консумация и изключително лесен прием.

С "Флора 8" чревният дискомфорт не може да провали плановете ти. Чувствай се ФЛОРАСТИЧНО, защотото без чревен дискомфорт настроението ти винаги ще е фантастично!

*Отстъпката важи при онлайн поръчка от Remedium.bg до 31.05.2022

Купи онлайн с -15% отстъпка - ТУК!

  • Ключови думи:
X