Напишете дума/думи за търсене

Как пазарува и какво готви Натали Трифонова

Когато видите жена, която изглежда като нея, вероятно си мислите, че тя не знае що е то печка, а случайно подарената ѝ тенджера служи единствено за потапяне на безбройните букети цветя от ухажори.

Телевизионната водеща Натали Трифонова опровергава клишето за красивата блондинка, на всичко отгоре популярна личност, която се храни само в скъпи ресторанти. Точно обратното, оказва се, че Натали обожава да готви и да пазарува. Вдъхновение за своите кулинарни творби тя намира в едно приложение. Не, не е приложение с рецепти, нито с кулинарни съвети. Това е приложението, с което Натали научава кои продукти са на най-изгодна цена тази седмица в Kaufland.

Признава, че обича да разглежда брошурата на голямата верига и да черпи идеи за вкусни и здравословни ястия първо от нея.

„Днес съм решила да се развихря в кухнята. Веднага отварям приложението на Kaufland, за да намеря най-любимата за мен рецепта, след което отивам натам, защото знам че има седмични промоции, от които нямам търпение да се възползвам“, написа в Instagram красивата синоптичка на bTV. За Натали най-важни са качествените, свежи и изгодни продукти. „Вярвам, че за да стане истински вкусно едно ястие, трябва да бъде приготвено с качествени продукти. Всичко, което купувам от Kaufland, винаги е отговаряло на очакванията ми, затова продължавам да им се доверявам“, добави тя.

Наши репортери се срещнаха с красивата водеща край щанда за плодове и зеленчуци, за да разберем как избира продуктите в своята кошница и какво ще приготви днес тя.

Пълнените патладжани с кайма и зеленчуци са една от любимите рецепти на Натали Трифонова и в близкия Kaufland тя закупува всичко необходимо за рецептата – само качествени и свежи продукти, като се възползва от изгодните цени и огромния асортимент.

Пълнен патладжан по болонски ала Натали Трифонова

Необходими продукти:

  • 1 кг кайма 60 свинско /40 телешко
  • сирене чедър и пармезан на вкус
  • 2 патладжана - средно големи
  • 4 домата - добре узрели
  • 2 моркова
  • 1 глава лук
  • 1 връзка пресен лук
  • 1 връзка пресен магданоз
  • 1 глава чесън
  • зехтин

Начин на приготвяне

1. Патладжаните се измиват, отстраняват се дръжките им, разрязват се на половинки по дължина и се издълбават.

2. Осоляват се заедно с издълбаното и престояват около ½ час. После се измиват.

3. В малко зехтин се задушават лук, кайма, ситно нарязани моркови и ситно нарязано издълбаното от патладжана. После се добавят пресен лук, чесън, магданоз и настърган 1 домат, сол, черен пипер на вкус. Приготвя се до полуготовност.

4. С така получената смес се пълнят патладжаните, отгоре се слагат кръгчета домати, чедър и се пекат в предварително загрята фурна.

5. След като се извадят, поръсваме с пармезан.

Главният герой в пълнежа на синоптичката е сертифицираната от TÜV Nord България кайма „Брей!“ по утвърден стандарт "Стара планина". Любимата рецепта на Натали „Пълнени патладжани по болонски“ е част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления.

  • Ключови думи:
X