Напишете дума/думи за търсене

Какво разкрива месецът на раждане

Положението на планетите и звездите може да разкрие много за нашата житейска цел, пътя на развитието ни и да предостави огромна яснота по всички въпроси, свързани с любовта, семейството, здравето, кариерата и духа. През годините учените и астролозите вярват, че тяхното положение по време на нашето раждане влияе много на нашата личност.

Определени черти на личността обикновено са свързани с определени месеци на раждане. Хората, родени през януари и февруари, са по-креативни и имат по-голям шанс да бъдат диагностицирани с шизофрения, отколкото хората, родени по всяко друго време на годината. А хората, родени в нечетни месеци, са по-екстровертни от родените в четни месеци.

януари

Вие сте роден лидер, с мирно поведение


Да сте лидери, е качество, което сте наследили по рождение. Вие сте решителни и имате ясен начин на мислене, който ви помага да вземате правилните решения в живота. Колкото и трудна да е задачата, отказването от нея е нещо, за което дори не бихте помислили.
Без значение колко сте независими и смели, с мекото крайче на сърцето може да разберете оплакванията на хората около вас. Това разбиране ви помага да се изявите като мирен човек.

февруари
Вие сте креативни и свободолюбиви

Вие сте креативна личност и винаги се опитвате да подобрите красотата на всичко около вас със своето творчество. Поради свободолюбивата си природа, вие тръгвате на пътешествието на живота и посещавате нови места, които вливат чувството за свобода и принадлежност в сърцето ви.
Вие сте доста чувствителни, когато става въпрос за връзка, но знаете как да бъдете лоялен приятел.

март
Вие сте срамежливи, но дълбоко обичате близките си


Вие сте доста срамежливи и едва ли някога се приближавате до човек, освен ако нямате избор. Въпреки това, въпреки факта, че сте тази жена, която избягва да купонясва с приятели, вие се грижите много за малкото приятели, които са ви толкова на сърцето. Вие сте тази, която знае как да награди една връзка и да запази нейната стойност.
Понякога сте мечтателни. Мечтите ви обаче ви помагат да извървите дълъг път и да постигнете най-високата точка в кариерата си.

април

Вие сте умни и дипломатични

Вие сте човекът, в чиято кръв процъфтява дипломацията. Лесно се общува с вас, в резултат на което имате много приятели. Обичате да се разхождате и няма място, което да не обичате да посещавате.
Поради дипломатическия си характер ставате успешни в избягването на конфликти и продължавате да се изкачвате по стълбата на успеха.

май

Имате промени в настроението, но сте много социални

Трудно е да прецените личността си поради промените в настроението, през които преминавате толкова често. Вие обаче определено сте човек, който обича да общува с хора и да води активен социален живот.
Вие сте жена, която много обича културата и пътуванията. Ето защо не пропускате екскурзия през уикенда или ваканция, когато получите прекрасна възможност.

юни
Вие сте проницателни и интроспективни

Имате дълбоко прозрение и сте доста изпреварили времето си. Тази ваша интроспективна природа ви помага да предсказвате препятствията, които могат да ви застигнат, а дълбокото ви мислене ви помага да анализирате как бихте могли да ги избегнете. Това ви помага да постигнете велики неща в живота.
И най-хубавото е, че въпреки че сте толкова отдадени на работния си живот, със сигурност знаете как да постигнете баланс, така че да може да прекарате достатъчно качествено време със семейството и приятелите си.

юли
Вие сте емоционални с добро чувство за хумор

Вие сте емоционален човек и цените всяка връзка. Искрата на приключенията е нещо, което винаги се запалва в сърцето ви, поради което изпробвате шантави неща, когато може. Въпреки че сте доста остроумни, сте смирени и затова хората се държат за вас.

август

Вие сте практични и много безстрашни

Вие сте жената, която е практична и аналитична. Винаги следвате рутинна структура, защото дисциплината е това, което ви отвежда по-близо до успеха. Вашата честност и креативност карат хората да търсят вашата помощ, тъй като знаят, че никога няма да ги предадете.
И най-хубавото при вас е вашето безстрашие и непобедимото и позитивно отношение, което гори дълбоко във вас, така че да не може да бъдете победени от останалите, докато вървите по трудния, но правилен път.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X